14η αγωνιστική

*Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΟΣΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Γκινγκάμπ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 51′ με το αυτογκόλ του Πελενάρ και παρότι ισοφάρισε στο 72′ με τον Περίν, οκτώ λεπτά αργότερα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Αμφότερες έμειναν με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις.

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, η Οσέρ έμεινε μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ φιλοξενήθηκε από τη Γκινγκάμπ, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1. Είχε κάποιες καλές στιγμές μέχρι την ανάπαυλα, αλλά και δοκάρι, για να βρεθεί πίσω στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με αυτογκόλ. Παρότι ισοφάρισε στην πορεία σε μια γρήγορη επίθεση, δεν κράτησε για πολύ, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα με απευθείας φάουλ.

Δεύτερη σερί ήττα, μετά και από εκείνη κόντρα στη Ντανκέρκ (0-1 εντός). Παρά τη νέα απώλεια, διατηρείται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, μένοντας ωστόσο στο -7 από την κορυφή. Από δυο νίκες, ισοπαλίες και ήττες στα εντός της.

Οσέρ Στατιστικά

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από την Παρί, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 72ο λεπτό.

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των δέκα αγώνων πρωταθλήματος για τη Σεντ Ετιέν, στο οποίο και μετρούσε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λοράν Μπατλέ υποδέχθηκε την Παρί, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 0-1. Προβλημάτισε αρκετά με την εμφάνιση της, παρότι μπήκε δυναμικά. Έδωσε αρκετά δικαιώματα και το “πλήρωσε” προς το φινάλε, με την άμυνα της να είναι εκτεθειμένη σε αρκετές περιπτώσεις.

Παρά την απώλεια της αυτή, διατηρείται στην τρίτη θέση, στο -5 από την κορυφή και στο +2 από την αποψινή της αντίπαλο. Πανηγύρισε το διπλό και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Σεντ Ετιέν Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Οσέρ – Σεντ Ετιέν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ