*14η αγωνιστική

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Η Μάαστριχτ παραμένει αήττητη στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (0-2-6).

OSS

Προηγούμενο ματς: Άνευ προηγουμένου διασυρμός με 1-8 από την Καμπούρ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 3′, ισοφάρισε με πέναλτι στο 18′, ωστόσο στο 30′ έκανε το λάθος να μείνει με παίκτη λιγότερο. Δέχτηκε άλλα δύο γκολ μέχρι την ανάπαυλα (33′, 41′) και στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν εφιαλτικά αφού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα και ως εκ τούτου είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της άλλες πέντε φορές (46′, 59′, 64′, 75′, 89′).

Δεν αντέχει καμία κριτική το εντός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο την Καμπούρ, έγινε έρμαιο στις διαθέσεις της τελευταίας και γνώρισε μια ντροπιαστική σε έκταση ήττα. Απορρυθμίστηκε τελείως από την αποβολή της, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για να πάρει το σκορ αυτές τις τρομακτικές διαστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, επιβεβαιώνει τις αρχικές μας εκτιμήσεις που την ήθελαν στην τελευταία θέση, ούσα η χειρότερη ομάδα της λίγκας.

Ο τεχνικός Μπροντ βρίσκεται υπό πίεση, ειδικά από την στιγμή που η ομάδα του έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία 11 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (1-1-9). Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο εξτρέμ Ρέμι, μακροχρόνιος τραυματίας ο μέσος Ντέκερ. Αμφίβολοι δίνονται οι Άιγκενρααμ, Κόρτε και Παυλίδης.

OSS Στατιστικά

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Έμεν εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Πήρε κεφάλι στο σκορ στο 22′, αλλά η Έμεν πίεσε στην συνέχεια και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης (71′). Παρότι η αντίπαλο είχε την υπεροχή, δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή στο διάστημα που είχε απομείνει.

Προσπάθησε να παίξει πιο συντηρητικά απέναντι στην Έμεν και εν μέρει τα κατάφερε, παρότι ο βαθμός που πήρε βασίστηκε κατά βάση στην τύχη. Αυτή ήταν και η τρίτη σερί ισοπαλία για την Μάαστριχτ, που φέτος δείχνει πως δεν μπορεί να επαναλάβει την περσινή μεγάλη πορεία και να φτάσει στους πρόποδες της οκτάδας.

Μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια για το σύνολο του Μορίς Φερμπέρν, ο οποίος κοιτάει να βελτιώσει (ανεπιτυχώς μέχρι τώρα) την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. Πλήρης.

Μάαστριχτ Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

OSS – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ