*11η αγωνιστική

*Ο προπονητής της Ουτρέχτης, Ρον Γιανς, λατρεύεται από τους οπαδούς της Τβέντε, αφού υπήρξε τεχνικός της για τρία χρόνια (2020 – 2023).

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Αήττητο εννιά αγώνων τρέχει η Ουτρέχτη εντός έδρας απέναντι στην Τβέντε (7-2-0).

ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 της Βααλβάικ εντός έδρας για το κύπελλο μεσοβδόμαδα. Καταιγιστική στο πρώτο μισάωρο, διάστημα στο οποίο σκόραρε τρεις φορές (7′, 17′, 30′), η αντίπαλος μείωσε αρχικά στο 44′ και στην συνέχεια στο 51′ αλλά δίχως να καταφέρει να φτάσει στην πολυπόθητη ισοφάριση.

Είχε μεγάλη ανάγκη την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αφού έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο πρωτάθλημα, η πορεία στο κύπελλο φαντάζει μονόδρομος για την Ουτρέχτη. Στο πρωτάθλημα, δεν ήταν καλή η εικόνα της στο παιχνίδι κόντρα στην Φορτούνα (0-0), ματς το οποίο είχε ελάχιστες καλές στιγμές και μέτριο ρυθμό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Είχε ως πρωταρχικό στόχο να μην ηττηθεί και η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο φάνηκε στα μισά της επανάληψης και μέχρι το τέλος του αγώνα. Για πρώτη φορά φέτος καταφέρνει να παραμείνει αήττητη σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, είχε προηγηθεί η ιστορική νίκη επί του Άγιαξ (4-3).

«Εκτός έδρας η Τβέντε παρουσιάζει αδυναμίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες στο μεταξύ μας παιχνίδι. Η Τβέντε θα ε΄χει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου αλλά στο ποδόσφαιρο δεν χωράνε συναισθηματισμοί», δήλωσε ο τεχνικός Γιανς.

Παραμένουν τραυματίες οι Ντέσκοτ και Ρόμενι, ενώ εκτός θα παραμείνει και σήμερα ο μέσος Ικμπάλ.

Ουτρέχτη Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με X στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TBENTE

Προηγούμενο ματς: Πανηγύρισε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Φέγενορντ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Προηγήθηκε αρκετά νωρίς (10′) και όπως ήταν φυσικό, δέχτηκε μεγάλη πίεση στην συνέχεια. Κατάφερε όμως να αντέξει και να βρει δεύτερο γκολ στο 78′. Η αντίπαλος απλώς μείωσε στο 86′.

Έχει εξελίξει την έδρα της σε ένα απόρθητο «κάστρο» από το οποίο δεν περνάει κανείς. Υπέταξε και την Φέγενορντ εντός έδρας, εκτός της ποιοτικής υπεροχής της τελευταίας, ήταν και εξαιρετικά φορμαρισμένη. Αμυντικά δε, ήταν εξαιρετική και με εξαιρετική άμυνα στις πρώτες γραμμές ψηλά, εμπόδισε το build up των φιλοξενούμενων αποτελεσματικά. Δεδομένης της κάκιστης κατάστασης του Άγιαξ, μοιάζει φαβορί για την τετράδα και θα θεωρηθεί αποτυχία αν δεν την καταλάβει ούτε φέτος.

«Συμφωνώ ότι εντός έδρας έχουμε δείξει μέχρι τώρα ένα πρόσωπο εξαιρετικό, αλλά κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί και εκτός έδρας. Είναι κλειδί για την πορεία μας φέτος η βελτίωση στα παιχνίδια μακριά από το Ενσέντε. Θα χαρακτήριζα κομβικό το παιχνίδι κόντρα στην Ουτρέχτη, θα πάμε για την νίκη», τόνισε ξεκάθαρα ο τεχνικός Όοστινχ.

Τραυματίστηκε και μάλλον δεν προλαβαίνει ο καλός μπακ Ρεχίρ, Παραμένουν τραυματίες οι Μπρένετ, Μπρουνς και Ουνουβάρ, πιθανότητες για επιστροφή έχουν μόνο οι δύο πρώτοι.

Τβέντε Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΤΒΕΝΤΕ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ