*11η αγωνιστική

*Αήττητο 30 αγώνων μετράει ο Άγιαξ απέναντι στην Ουτρέχτη σε όλες τις διοργανώσεις (26-4-0)!

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 3,5

ΑΓΙΑΞ

Προηγούμενο ματς: Σε μεσοβδόμαδο εξ’ αναβολής παιχνίδι, κέρδισε με 2-0 την Φόλενταμ εντός έδρας την περασμένη Πέμπτη. Άσκησε μεγάλη πίεση, η αντίπαλος άντεξε ως το 57′, όταν και πέτυχε το πρώτο γκολ της συνάντησης. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με ωραίο γκολ του Άκπομ στο 89′.

Είχε να κερδίσει πολύ καιρό, το έπραξε απέναντι στην Φόλενταμ, στο επίσημο ντεμπούτο του Τζον Φαν Σχιπ στον πάγκο της ομάδας. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα, εμφανίστηκε σοβαρός και συγκεντρωμένος και κατάφερε να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση, βάζοντας τέλος στον ανελέητο κατήφορο των τελευταίων εβδομάδων. Αυτή ήταν μόλις η πρώτη του νίκη μετά την πρεμιέρα και το ματς με την Χέρακλες, πριν από περίπου τρεις μήνες. Χρωστάει ακόμη ένα ματς, αυτό απέναντι στην Βααλβάικ, που ακυρώθηκε στο 85′ και ενώ το σκορ ήταν 2-3 υπέρ του.

«Ήταν αρκετά καλή η εικόνα μας και είμαι χαρούμενος, γιατί η ομάδα έχει περιφρονηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα λόγω της καμπής που πέρασε. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο εύκολα αλλά δεν τα καταφέραμε και ήμασταν ελαφρώς άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ελπίζω να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στο μέλλον», το σχόλιο του Φαν Σχιπ.

Αποθεραπεύτηκαν και επιστρέφουν ο βασικός εξτρέμ Φορμπς και οι αμυντικοί μπακ Σόσα, Ρενς. Παραμένουν τραυματίες οι κίπερ Ρούλι και Χόρτερ, οι επιθετικοί Φαν Άξελ Ντόνχεν και Μπόρζες, καθώς και ο μέσος Μάνσβερκ.

Άγιαξ Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντυπωσιακή η επικράτησή της το βράδυ της Τρίτης για το κύπελλο, αφού κέρδισε με 5-1 την Φένλο εντός έδρας. Μεγάλο ματς ο Φαν Άμερσφοτ, που σημείωσε χατ τρικ στο πρώτο μέρος και καθάρισε από νωρίς για την ομάδα του (21′, 40′, 44′). Στο 68′ έγινε το 4-0, η αντίπαλος πέτυχε το γκολ της τιμής στο 76′, αλλά στο 90′ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Φένλο της δεύτερης κατηγορίας και με φόρα από την νίκη στο πρωτάθλημα, κατάφερε να πανηγυρίσει μια άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα, πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση και επικράτησε με 3-0 της Χέρακλες εντός έδρας.

Έψαχνε μια νίκη που θα έφτιαχνε κάπως την ψυχολογία της και σε ένα παιχνίδι τελεσίγραφο για τον τεχνικό Φαν Βόντερεν, έκανε την καλύτερή της εμφάνιση και έκαμψε την αντίσταση της ανεβασμένης Χέρακλες δίχως να αντιμετωπίσει προβλήματα και παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικά. Επέστρεψε στα τρίποντα μετά από επτά αγωνιστικές και υπάρχει ικανοποίηση. «Ο Άγιαξ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και για να πάρουμε αποτέλεσμα, θα πρέπει να δώσουμε το 110%», ξεκάθαρος ο τεχνικός Φαν Βόντερεν.

Παραμένει τραυματίας ο βασικός φορ Νικολαέσκου, τραυματίστηκε και θα λείψει ο πολύτιμος εξτρέμ/φορ Σαχραουί. Αμφίβολος ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Βάλεμαρκ.

Χέρενφεν Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΑΓΙΑΞ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ