*10η αγωνιστική

*Σημειώθηκε άσσος στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*2-3 γκολ στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Στουτγκάρδη. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ουντάβ στο 45′.

Την 11η σερί ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις υπέστη μεσοβδόμαδα η Ουνιόν Βερολίνου στην Στουτγκάρδη, γνωρίζοντας παράλληλα τον αποκλεισμό από τους “32” του Κυπέλλου Γερμανίας. Ολοκλήρωσε χωρίς ευκαιρία on target και ποσοστό κατοχής μπάλας 38%, τα πράγματα θα μπορούσαν να κυλήσουν διαφορετικά αν το σουτ του Λαϊντουνί στο 28′ δεν έβρισκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Φίσερ επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης (2-0) παραμένοντας στους έξι βαθμούς και τη 15η θέση της Μπουντεσλίγκα. Οι πρωτευουσιάνοι γνώρισαν τρεις ήττες σε τέσσερις εντός έδρας αγωνιστικές φέτος, όσες στις προηγούμενες 51 στις τρεις προηγούμενες σεζόν! Κατέχει το ρεκόρ για γκολ με κεφαλιά στη φετινή διοργάνωση (οχτώ). Την Τετάρτη (8/11) φιλοξενείται από τη Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Βικτόρια Κολωνίας. Σκόραραν οι Σκίρι (14′) και Κνάουφ (90′).

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην έδρα της Βικτόριας Κολωνίας (ομάδα 3ης κατηγορίας) μεσοβδόμαδα, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Γερμανίας. Το εν λόγω αποτέλεσμα διεύρυνε το αήττητο σερί που “τρέχει” σε όλες τις διοργανώσεις (4-1-0), την προηγούμενη βδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ντόρτμουντ στην “Deutsche Bank Park” (3-3). Φτάνοντας τους 14 βαθμούς βρίσκεται οριακά πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Οι “αετοί” γνώρισαν την ήττα με το ίδιο σκορ (2-0) στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου στην Μπουντεσλίγκα. Θα πρέπει να γυρίσουμε στο διάστημα Οκτώβριος – Νοέμβριος 2022 για να βρούμε την τελευταία φορά που πανηγύρισαν δύο σερί εκτός έδρας νίκες στην εν λόγω διοργάνωση (Γκλάντμπαχ, Άουγκσμπουργκ). Την Πέμπτη (9/11) η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενείται από την Ελσίνκι στο Κόνφερενς Λιγκ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

👉 Βρες στο Betarades.gr τα καλύτερα ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ