*11η αγωνιστική.

* Από το 2021 και μετά όλες οι συναντήσεις τους, οι δύο τελευταίες στην έδρα της Πλατένσε, αμφότερες ισόπαλες με γκολ.

ΠΛΑΤΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία με τη Σαν Λορένσο εκτός (1-1). Προηγήθηκε με το γκολ του Σαλασάρ (79’), ισοφαρίστηκε στο 90’ από τον Μπαρέιρο.

Αθόρυβα έχει μείνει πέντε ματς αήττητη με εμφανίσεις όπως αυτή στο “Νουέβο Γκασόμετρο”. Κοιτάζει μόνο την ουσία σε κάθε παιχνίδι, “χτυπάει” όταν μπορεί και παίρνει τουλάχιστον το μίνιμουμ απαιτούμενο.

Η συγκεκριμένη τακτική την έχει σε πολύ καλή κατάσταση στις βαθμολογίες, μια ανάσα από την οριστική παραμονή, αλλά ταυτόχρονα και στο -3 από τη ζώνη του Σουνταμερικάνα στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον είναι εντός ζώνης των πλέι οφ στον όμιλο στο Κόπα ντε λα Λίγκα. Με λίγα λόγια, μέσα σε όλους τους στόχους της και κάτι παραπάνω!

Δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα.

Πλατένσε Στατιστικά

* Τρέχει μίνι σερί με 3 G/G, όλα under 3,5.

* Σε 4/5 τελευταία πέτυχε πρώτη γκολ, τα 3 τα κέρδισε.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Προηγούμενο ματς: Ήττα εντός με 0-2 από τη Γοδόι Κρους. Το 0-1 έκανε ο Μπαρέα στο πρώτο μέρος (37’), στην επανάληψη το 0-2 από τον Κονέτσνι (79’).

Ούτε αυτή τη φορά αξιοποίησε την έδρα της που γέμισε ξανά με την προσδοκία να τη δει να κερδίζει. Παρουσίασε αφέλεια στο παιχνίδι της, ήταν τρομερά ευάλωτη στην άμυνα, ειδικά στις γρήγορες αντεπιθέσεις της Γοδόι Κρους ενώ επιθετικά δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε από θέση εξ επαφής με την εστία.

Συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση βολής από τετράδα στον όμιλο στο Κόπα ντε λα Λίγκα και ζώνη Σουνταμερικάνα στην ειδική βαθμολογία, αλλά αυτό είναι και το πρόβλημα. Παραμένει ακριβώς στην ίδια κατάσταση και οι αγωνιστικές που απομένουν έχουν μειωθεί στο ελάχιστο κι αν δεν πάρει βαθμούς άμεσα, θα χάσει όλους τους στόχους εκτός από τον αυτονόητο, την παραμονή.

Αρχίζει να μην είναι αρεστός ο Χάιντσε, “οι αποδοκιμασίες στο τέλος του αγώνα ήταν για μένα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό” σημείωσε. Με αυτόν τον τρόπο μπήκε ασπίδα στους παίκτες ώστε να μην επηρεαστούν εκείνοι ψυχολογικά.

Σταθερά χωρίς σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Νιούελς Όλντ Μπόις Στατιστικά

* Τρέχει σερί με 5 N/G, τα 4 συνδυασμένα με under 2,5.

* Νίκησε χωρίς να δεχτεί γκολ στα 2 τελευταία εκτός, αμφότερα στο Μπουένος Άιρες, όπου εδρεύει και η Πλατένσε.

Πλατένσε-Νιούελς Ολντ Μπόις στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ