28η αγωνιστική

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Έργκριτε – Σούντσβαλ 1-0

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Έρεμπρο, για το πρωτάθλημα. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Κάρστρεμ στο 62ο λεπτό.

Τη νίκη πανηγύρισε και πάλι η Σούντσβαλ, μετά από τέσσερα παιχνίδια, στα οποία και είχε από δυο ισοπαλίες και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντάγκλας Γιάκομπσεν φιλοξενήθηκε από την Έρεμπρο, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-1. Αρκετά διαβασμένη, έκλεισε τους χώρους προς την αντίπαλο της και απέφυγε τις δύσκολες καταστάσεις, για να βρει δίχτυα με αντεπίθεση στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, ούσα στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Ηττήθηκε μια φορά στα έξι τελευταία εντός της (2-3-1).

Σούντσβαλ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από την Τρέλεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο όγδοο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 21′. Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο 82ο λεπτό.

Μετά από δυο αναμετρήσεις στις οποίες είχε από μια νίκη και ισοπαλία, η Έργκριτε υπέστη και πάλι την ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζέφρι Άουμπιν υποδέχθηκε την Τρέλεμποργκ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-2. Κατώτερη των περιστάσεων η εμφάνιση της, βρέθηκε από τα μέσα του ημιχρόνου κιόλας με την πλάτη στον τοίχο και δεν έδειξε ικανή να αλλάξει την κατάσταση. Αντιθέτως, γλίτωσε και από τρίτο τέρμα προς το φινάλε, όταν οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι. Υποχώρησε έτσι στην τελευταία θέση, στο -5 από την παραμονή, με τρία παιχνίδια να απομένουν. Πήρε το διπλό στις 3/5 πιο πρόσφατες εξόδους (3-0-2).

Έργκριτε Στατιστικά

*Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 2/3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σούντσβαλ – Έργκριτε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ