* 9η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Ρίο Άβε στα 7 τελευταία μεταξύ τους (6-1-0).

ΡΙΟ ΑΒΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Τορεένσε. Ο Τασάνο (13’) άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Σα (76’) ισοφάρισε για την Ρίο Άβε, αλλά ο Γουέλτον (81’) χάρισε τη νίκη στην Τορεένσε.

Σε ελεύθερη πτώση η Ρίο Άβε, μετά το “τρίποντο” της πρεμιέρας έχει φτάσει τα 8 παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-6) και την περασμένη Κυριακή τέθηκε εκτός Κυπέλλου στην έδρα ομάδας από τη Β’ κατηγορία. Από τις 13 Αυγούστου έχει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, όταν ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες από πολύ νωρίς.

Πριν τη διακοπή, στην έδρα της Μπράγκα κρατούσε το 0-1 μέχρι τις καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια από την “πεδρέιρα”! Μπήκε φουριόζα στο ματς, απείλησε σε κόρνερ πριν προηγηθεί σε μετάβαση στο 5’ και μέχρι την ανάπαυλα αμύνθηκε πολύ αποτελεσματικά. Στο ξεκίνημα της επανάληψης έχασε απίθανη ευκαιρία (προ κενής εστίας) για το 0-2 και όσο περνούσαν τα λεπτά υποχωρούσε στο γήπεδο. Δέχθηκε επιθέσεις κατά κύματα στις καθυστερήσεις κι ενδιάμεσα στα γκολ της ανατροπής ο κίπερ Ζόναταν έκανε σπουδαίες επεμβάσεις.

“Θέλουμε να αντιδράσουμε, να δείξουμε μεγάλη επιθυμία, να κερδίσουμε και να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι αξίζαμε μια νίκη εδώ και αρκετό καιρό. Δουλεύουμε σκληρά, η ομάδα είναι οργανωμένη, παλεύει με κάθε αντίπαλο και δείχνει ικανότητα.” δήλωσε ο κόουτς Φρέιρε.

Σχεδόν πλήρης η αποστολή, μοναδικός τραυματίας ο Ζοκά (εξτρέμ).

ΡΙΟ ΑΒΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε γκολ στα 8/10 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΦΑΡΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-1) από τη Βιλαβερντένσε. Οι Νέβες (55’), Καϊάδο (87’), Σίλβα (90+2’) έκαναν το 3-0 των γηπεδούχων και οι Ταλόσα (90+4’), Ντουάρτε (90+8’) μείωσαν για την Φαρένσε.

Πολυτέλεια το Κύπελλο για την ομάδα της νότιας ακτής που θα δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή, αλλά ο αποκλεισμός από την ουραγό της B’ κατηγορίας, που μέχρι πρότινος δεν είχε νίκη στην σεζόν, προβλημάτισε ιδιαιτέρως.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρία παιχνίδια δίχως νίκη (0-1-2), άδικη για την ίδια η εντός έδρας ισοπαλία της 7ης Οκτωβρίου με τη Βιζέλα (0-0). Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η Φαρένσε με τρεις καθαρές ευκαιρίες, απείλησε λιγότερο στο δεύτερο μέρος, αλλά είχε δύο δοκάρια σε δύσκολα τελειώματα. Η Βιζέλα έκλεισε το ματς με δύο καθαρές ευκαιρίες σε μετάβαση (τετ α τετ) και κόρνερ.

“Αποκλειστήκαμε και φυσικά δεν το θέλαμε. Είχαμε όμως δύο μέρες να σκεφτούμε τι κάναμε και μετά όλοι αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά και την επιθυμία που έχουν οι αντίπαλοι.” δήλωσε ο κόουτς Μότα.

Τιμωρημένος για το ταξίδι στη Βίλα ντο Κόντε ο Σίλβα (αρ. μπακ), σταθερά τραυματίας ο Βελάσκες (φορ).

ΦΑΡΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/8 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας

Ρίο Άβε – Φαρένσε στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ