* 9η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΕΙΨΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-1) επί του Ερυθρού Αστέρα. Ο Ράουμ (12’) άνοιξε το σκορ, ο Σίμονς (59’) έκανε το 2-0, ο Στάμενιτς (70’) μείωσε για τους Σέρβους και ο Όλμο (84’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ευεργετική αποδείχθηκε η διακοπή των εθνικών ομάδων για τη Λειψία, επέστρεψε πιο φρέσκια από αυτήν για δύο κολλητές νίκες με το ίδιο σκορ σε πρωτάθλημα και Champions League.

Την Τετάρτη έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την πειστική εμφάνιση απέναντι στους Σέρβους πρωταθλητές.

Η αριστερή πλευρά με Ράουμ, Σίμονς δούλευε ρολόϊ, οι δυο τους συνεργάστηκαν για τα δύο πρώτα γκολ και το καλύτερο νέο για την συνέχεια ήταν η επιστροφή του ποιοτικότατου Όλμο με γκολ στα 15+ λεπτά που αγωνίστηκε. Πλούσιο το παιχνίδι της, κατάγραψε 27 τελικές προσπάθειες, 10 εντός εστίας και 3.29 xGoals!

Λιγότερο δημιουργική, περισσότερο αποτελεσματική το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Ντάρμσταντ, όπου πρωταγωνίστησε ο Οπεντά με γκολ από τα αποδυτήρια και έξυπνο τελείωμα για το τελικό 1-3.

Θα γίνει μερικό rotation σήμερα από τον κόουτς Ρόζε καθώς την Τρίτη ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με τη Βόλφσμπουργκ.

Δεν είναι διαθέσιμοι εδώ και καιρό οι στόπερ Ορμπάν και Μπιτσιαμπού, ο πρώτος θα λείψει για καιρό, ο δεύτερος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στη φετινή σεζόν.

ΛΕΙΨΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 11/13 φετινά παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Σκόραρε 2+ γκολ στα 5/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΩΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-1) επί της Γκλάντμπαχ. Ο Κάιντζ σκόραρε δις (9’, 76’) με πέναλτι για την Κολωνία και ο Βάλντσμιντ (90’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ενώ ο Ελβέντι ισοφάρισε προσωρινά στο 63’, αλλά ο Κονέ αποβλήθηκε στο 72’.

Δραστικά βελτιωμένοι επέστρεψαν από τη διακοπή των εθνικών ομάδων οι “τράγοι” για να πετύχουν την πρώτη τους φετινή νίκη στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ.

Φουριόζικο το μπάσιμο στο παιχνίδι, με ένα κυριαρχικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο κατέγραψαν 60% κατοχή, 15 τελικές προσπάθειες και 1.43 xGoals. Φτωχό για τους ίδιους το 1-0 της ανάπαυλας, έπεσε η απόδοσή τους μετά από αυτήν για να έρθει η ισοφάριση από στατική φάση. Βάλσαμο η ακόλουθη αποβολή των φιλοξενούμενων, τους οδήγησε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο τελευταίο 20λεπτο για να πανηγυριστεί έξαλλα το “τρίποντο”.

Στα αγωνιστικά νέα, δεν προλαβαίνει ο Τίλμαν (εξτρέμ), καλές οι πιθανότητες να αγωνιστούν οι Βάλντσμιντ (φορ/εξτρέμ), Χούμπερς (στόπερ), μακροχρόνια απόντες οι Πέντκε (κίπερ), Κάτερμπαχ (αρ. μπακ).

ΚΟΛΩΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 7/9 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Λειψία – Κολωνία στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ