15η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΛΙΝΚΟΛΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Φλίτγουντ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Μίτσελ στο 6’.

Μέτρια εμφάνιση, αλλά με νίκη για τη Λίνκολν. Μπήκε δυνατά και κατάφερε να πιάσει στον «ύπνο» τους γηπεδούχους, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Η άμυνά της δέχθηκε πίεση, όμως κράτησε το μηδέν στην εστία της έστω και δύσκολα.

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, παρ’ όλα αυτά μπροστά στο κοινό της είναι μαχητική και μετράει δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Θέλει να δημιουργήσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, όπως είχε και στην αρχή της σεζόν, αλλά για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα στα μετόπισθεν, ώστε να μην δέχεται με τόση ευκολία γκολ.

Λίνκολν Στατιστικά

*Με No Goal τα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Ρέντινγκ, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Ανέκε στο 54’ και το 2-0 ο Κάμπελ στο 68’. Το 3-0 πέτυχε ο Μέι στο 74’ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Λίμπερν στο 90+4’.

Εξαιρετική εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Τσάρλτον. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και ήταν τρομερά αποτελεσματική στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας σε τέσσερις περιπτώσεις. Η άμυνά της παρέμεινε σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, διατηρώντας σχετικά δύσκολα το μηδέν παθητικό.

Συνέχεια στο αήττητο σερί της θέλει να δώσει, περνώντας από την έδρα της μαχητικής Λίνκολν. Αυτό είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ύστερα από τέσσερις σερί εντός έδρας ματς, με τις εξόδους της να μην είναι καθόλου πειστικές μέχρι στιγμής, μετρώντας μόλις τρεις ισοπαλίες σε εφτά αγώνες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Τσάρλτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Λίνκολν – Τσάρλτον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ