27η αγωνιστική

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Σκέιντ – Μπρίνε 2-0

ΜΠΡΙΝΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Κφουμ, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 88ο λεπτό.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μπρίνε, μετά και τη νίκη που πήρε στην έδρα της Κόνγκσβινγκερ (1-3). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Όλε Κέβιν Κνάπεν φιλοξενήθηκε από την Κφουμ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και με γκολ στα τελευταία λεπτά.

Παρά την απώλεια αυτή, παραμένει στο παιχνίδι για την διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ ανόδου. Αήττητη στα έξι τελευταία εντός της, επικρατώντας στα 5/6.

Μπρίνε Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΚΕΪΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Σάντνες, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Μέλχιορ (35′), Κβία-Έγκεσκογκ (38′) και Ουίλιαμς (56′).

Τη νίκη πανηγύρισε και πάλι η Σκέιντ, μετά από 14 παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία και μετρούσε μια ισοπαλία και 13 ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άρνε Έρλαντσεν υποδέχθηκε τη Σάντνες, την οποία και συνέτριψε με 3-0. Σε ένα αρκετά ανοιχτό ματς και με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, η ίδια αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια, για να φτάσει στην επιτυχία.

Από τη στιγμή που έχει ήδη υποβιβαστεί και δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άγχος, παίζει πιο απελευθερωμένα και φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο κόντρα στη Σάντνες. Χωρίς διπλό σε δέκα εξόδους (0-3-7), χωρίς να σκοράρει στις εννέα από αυτές.

Σκέιντ Στατιστικά

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μπρίνε – Σκέιντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ