*16η αγωνιστική

*Πέντε σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*5/5 νίκες για την Μπαρνέτ εντός έδρας απέναντι στην Μέιντενχεντ

ΜΠΑΡΝΕΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μπαρνέτ κέρδισε 4-0 εντός έδρας την Έϊβιλι, με χατ τρικ του Καμπάμπα (39’, 71’, 77’), και τον Πρίτσαρντ να σκοράρει το τέταρτο στο 90’.

Η Μπαρνέτ επικράτησε 4-0 εντός έδρας της Έιβιλι, ομάδας χαμηλότερης κατηγορίας, περνώντας στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Αυτή ήταν η έκτη νίκη της στους οκτώ τελευταίους αγώνες που δεν έχει κάποια ήττα.

Άλλωστε παραμένει πανίσχυρη στο γήπεδό της, εκεί που έχει εφτά νίκες και μία ισοπαλία ως τώρα, αφού και οι δύο ήττες της ως τώρα έχουν έρθει μακριά από αυτήν.

Στο πρωτάθλημα συνεχίζει το κυνήγι της πρωτοπόρου Τσέστερφιλντ, ανεβαίνοντας πλέον στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3, από την κορυφή.

Μπαρνέτ Στατιστικά

*9/10 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μέιντενχεντ κέρδισε με 0-3 εκτός έδρας την Γουέστον Σούπερ Μέιρ με χατ τρικ του Σο-Σίλβα (30’, 39’, 90’).

Η Μέιντενχεντ πέρασε με 0-3 από την έδρα της Γουέστον Σούπερ Μέιρ, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, με αποτέλεσμα να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Αλλά αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες και 11 συνολικά παιχνίδια που δεν είχε κερδίσει!

Αλλά ήταν και μόλις η δεύτερη νίκη μακριά από την έδρα της, μετά από εκείνη στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της, κόντρα στην Ντόρκινγκ.

Είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από μία θέση παραμονής, έχοντας τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μαζί με την Όλνταμ.

Μέιντενχεντ Στατιστικά

*10/16 N/G στη σεζόν, 5/8 εκτός έδρας

*10/16 under 2,5 στη σεζόν, 4/8 εκτός έδρας

Μπαρνέτ-Μέιντενχεντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ