*Φετινά παιχνίδια: Ορλάντο – Τορόντο 4-0.

*Το Ορλάντο έρχεται από πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς κόντρα στο Τορόντο.

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα ακόλουθα κριτήρια: α) συνολικές νίκες, β) συνολική διαφορά τερμάτων, γ) λιγότεροι πόντοι στο fair play, δ) εκτός έδρας διαφορά τερμάτων, ε) εκτός έδρας επίθεση.

ΤΟΡΟΝΤΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 κόντρα στη Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς. Στο 1-0 το ημίχρονο, το σκορ είχε διαμορφωθεί μέχρι το 65’.

Ολοκληρώνεται απόψε η μαρτυρική σεζόν για το Τορόντο, που γρήγορα κατάλαβε ότι πρέπει να επικεντρωθεί στην επόμενη χρονιά. Την περασμένη αγωνιστική έχασε και απ’ τη Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς, σε ματς που κρίθηκε γρήγορα, μέχρι το 65’ το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Ακόμη μια ήττα για το Τορόντο, ήταν η 14η στις τελευταίες 15 αγωνιστικές (1-0-14), έχει μόλις δύο νίκες στις τελευταίες 23 αγωνιστικές (2-4-17). Με 22 πόντους είναι στην τελευταία θέση της Ανατολής, εδώ και καιρό γνώριζε ότι δε θα παίξει στα πλέι-οφ.

ΤΟΡΟΝΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*G/G στα τελευταία 5/9 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΡΛΑΝΤΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-2 επί της Νιου Ίνγκλαντ. Στο 2-0 το σκορ στο 37’, το 2-1 ο Κάρλες Χιλ στο 42’, το 3-1 ήρθε απ’ τον Ανγούλο στο 45’, το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις.

Κλείνει την κανονική περίοδο με καλές εμφανίσεις, έρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Νιου Ίνγκλαντ πριν τη διακοπή. Σκόραρε δύο γκολ μέχρι το 37’ και παρότι ο αντίπαλος μείωσε στο 42’, δεν κατάφερε να μείνει για πολλή ώρα μέσα στο ματς. Το 3-1 λίγο πριν το ημίχρονο έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Ορλάντο, που έκανε καλή διαχείριση στο δεύτερο μέρος και επικράτησε δίκαια. Ήταν η τρίτη σερί νίκη για το Ορλάντο μετά από εκείνες κόντρα σε Νάσβιλ (0-1) και Μόντρεαλ (3-0), πορεύεται αήττητο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0). Με 60 πόντους είναι δεύτερο στην Ανατολή, είναι δεδομένο ότι θα τερματίσει εκεί, καθώς δεν προλαβαίνει να πάει πρώτο, ούτε κινδυνεύει να πέσει τρίτο.

ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 14/21 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*G/G στα τελευταία 9/13 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΟΡΛΑΝΤΟ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ