*Φετινά παιχνίδια: Ατλάντα – Σινσινάτι 1-2.

*Έρχονται από 4/5 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα ακόλουθα κριτήρια: α) συνολικές νίκες, β) συνολική διαφορά τερμάτων, γ) λιγότεροι πόντοι στο fair play, δ) εκτός έδρας διαφορά τερμάτων, ε) εκτός έδρας επίθεση.

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Ίντερ Μαϊάμι. Το γκολ ο Μπαρεάλ στο 78’.

Επέστρεψε στις νίκες στην τελευταία του υποχρέωση, πέρασε με 1-0 απ’ την έδρα της Ίντερ Μαϊάμι. Η Ίντερ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο μέρος το Σινσινάτι ήταν ανώτερη, είχε ρυθμό και ευκαιρίες, σκόραρε στο 78’ και διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση μέχρι το φινάλε. Ήταν η τρίτη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για το Σινσινάτι, που μετρά ρεκόρ 3-2-1 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Μετρά 68 πόντους και εξασφάλισε την κορυφή της βαθμολογίας της Ανατολής, περιμένει να μάθει αντίπαλο στην πρώτη φάση των πλέι-οφ, σήμερα είναι αδιάφορο. Επιστρέφει ο Πάουελ (Αμυντικός, 24).

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 20/27 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 13/18 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΤΛΑΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στο Κολόμπους. Το 0-1 ο Ερνάντες στο 65’, το 1-1 έκανε ο Ρόμπινσον στις καθυστερήσεις.

Δεν έκανε καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς, έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με το Κολόμπους. Καλύτερο το Κολόμπους στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, είχε πιο καθαρές φάσεις, προηγήθηκε δίκαια στο 65’ και άξιζε τη νίκη. Στις καθυστερήσεις ισοφάρισε η Ατλάντα, που επιθετικά έβγαλε κακή εικόνα. Έχει μόλις μια νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-2-1), μετρά ρεκόρ 6-3-5 στις τελευταίες 14 αγωνιστικές, με 50 πόντους είναι έκτη στην Ανατολή, έχει εξασφαλίσει θέση στα πλέι-οφ. Μπορεί να τερματίσει πέμπτη, αρκεί να κερδίσει σήμερα και να μην κερδίσει η Νιου Ίνγκλαντ, παράλληλα όμως κινδυνεύει να πέσει έβδομη αν χάσει και παράλληλα κερδίσει το Νάσβιλ.

ΑΤΛΑΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 20/28 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*G/G στα τελευταία 20/29 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ – ΑΤΛΑΝΤΑ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ