*30η αγωνιστική.

*Στον 1ο γύρο: Κασίβα – Ουράβα 0-3.

*Αήττητη η Ουράβα στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, κέρδισε τα 4/6.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιαπωνίας

ΟΥΡΑΒΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στη Γιοκοχάμα Μαρίνος για το Λιγκ Καπ. Ο Σολτς με πέναλτι σημείωσε και τα δύο τέρματα του αγώνα, το 1-0 στο 63’ και το 2-0 στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σκόραρε δύο φορές με πέναλτι στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γιοκοχάμα Μαρίνος, ανέτρεψε το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο ματς και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ. Εκείνη η ήττα από τη Γιοκοχάμα, μάλιστα, αποτελεί τη μοναδική που έχει υποστεί στα 13 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (8-4-1).

Στο πρωτάθλημα είναι 3η, στο -4 από τη 2η Γιοκοχάμα Μαρίνος, ενώ έχει υποχρεώσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεσμό για τον οποίο την ερχόμενη Τρίτη (24/10) υποδέχεται τη Ποχάνγκ Στίλερς για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων,

Ουράβα Στατιστικά

*Μετρά τρία διαδοχικά No Goal σε όλες τις διοργανώσεις.

*Είναι αήττητη στα δέκα πρόσφατα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με τα 4/5 τελευταία να ολοκληρώνονται ισόπαλα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΣΙΒΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 4-0 απέναντι στην Ροάσο Κουμαμότο για το Κύπελλο. Προηγήθηκε στο 9’ με τον Τοσίμα, στο φινάλε του ημιχρόνου ο Καταγιάμα έκανε το 2-0, με τον Χοσόγια να γράφει το 3-0 στο 54’ και τον Τακαμίνε να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90+4’.

Στο πρωτάθλημα παλεύει να αποφύγει την τελευταία θέση, τη μοναδική που οδηγεί σε υποβιβασμό, στο Κύπελλο, ωστόσο, έφτασε στον τελικό. Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στον νοκ άουτ ημιτελικό απέναντι στη Ροάσο Κουμαμότο, η οποία αγωνίζεται μία κατηγορία χαμηλότερα, επικρατώντας με 4-0. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από τον Αύγουστο και έπειτα, στα 11 πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις έχει υποστεί μόλις μία ήττα (7-3-1), ενώ κέρδισε στα 5/6 τελευταία!

Κασίβα Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/4 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

*Goal / Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε επίπεδο J1 League.

Ουράβα – Κασίβα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ