*13η αγωνιστική

*5/6 Ν/G τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Προηγούμενο ματς: Η Γουόλσολ έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Φόρεστ Γκριν, παρόλο που βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Ομοτάγιο στο 51ο λεπτό, ισοφαρίζοντας με τον Χάτσινσον στο 67’.

Η Γουόλσολ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Φόρεστ Γκριν, για το Λιγκ Τρόφι, χάνοντας και τον έξτρα βαθμό, αφού ηττήθηκε με 2-4 στη διαδικασία των πέναλτι. Μόνο μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν για την πρόκριση της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της στους τρεις τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει, αν και έχει και μόνο μία ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Είναι πάντα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, αν και από πλευράς βαθμών είναι αρκετά πιο κοντά στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off ανόδου, παρά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Γουόλσολ Στατιστικά

*4/7 under 2,5 εντός έδρας

*5/7 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Τζίλιγχαμ έχασε με το “βαρύ” 5-1 εκτός έδρας από την Πόρτσμουθ, αν και ισοφάρισε προσωρινά με τον Γουίλιαμς στο 45’ το γκολ που είχε δεχθεί από τον Αντζορίν στο 11’. Αλλά ήρθαν τέσσερα ακόμη τέρματα από την αντίπαλο της στο δεύτερο ημίχρονο, στα οποία δεν είχε απάντηση, από τους Στίβενσον (50’), Γένγκι (54’), Καμαρά (72’), Τάουλερ (80’).

Η Τζίλιγχαμ ηττήθηκε με 5-1 εκτός έδρας από την Πόρτσμουθ, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, για το Λιγκ Τρόφι, αλλά διατηρεί σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.
Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της στους πέντε τελευταίους αγώνες, διάστημα στο οποίο έχει μόνο μία νίκη.

Βέβαια τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι μακριά από το γήπεδό της, έχοντας πέντε σερί ήττες, μετά από τρεις νίκες στους πρώτους φετινούς εκτός έδρας αγώνες της.

Συνεχίζεται η αναζήτηση νέου τεχνικού, μέχρι να βρεθεί θα εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή ο Κιθ Άλεν.

Πάντως διατηρείται και αυτή ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 3η θέση του, τελευταία που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.

Τζίλιγχαμ Στατιστικά

*7/10 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*5/8 under 2,5 εκτός έδρας.

Γουόλσολ-Τζίλιγχαμ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ