* Προκριματική φάση για το Euro 2024

* 6η αγωνιστική

* Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου παίρνουν απευθείας την πρόκριση στην τελική φάση.

* Τον 7ο όμιλο συμπληρώνουν οι Ουγγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο.

* Στον 1ο γύρο (17/06): Λιθουανία – Βουλγαρία 1-1

Δείτε τα Προγνωστικά Προκριματικά Euro 2024

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από το Μαυροβούνιο. Ο Σάβιτς (45+1’) άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, στο 59’ η Βουλγαρία κέρδισε αποβολή και πέναλτι, αλλά αστόχησε στο λάκτισμα ο Ντεσπόντοφ. Στο 79’ ισοφάρισε ο Μπορούκοφ και στο 90+6’ ο Γιόβετιτς χάρισε τη νίκη στους Μαυροβούνιους.

Εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro τέθηκαν για ακόμη μία φορα οι Βούλγαροι με τα αποτελέσματα του Σεπτεμβρίου, αφού συνεχίζουν δίχως νίκη (0-2-3) στον όμιλο και με το χειρότερο ενεργητικό (3 γκολ).

Πολύ πικρή η ήττα της Ποντγκόριτσα στις 10 του Σεπτέμβρη, όπου είχαν τεράστια ευκαιρία να βγάλουν μεγάλο διπλό και να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο.

Απείλησαν πρώτοι μετά από εντυπωσιακό τακούνι του Ντεσπόντοφ, αλλά πληγώθηκαν από κόρνερ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από τον στόπερ της Ατλέτικο. Ο Ντεσπόντοφ έβγαλε την κάθετη για το κερδισμένο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο αρχηγός απέτυχε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ από τα 11 βήματα. Πίεσαν με παίκτη παραπάνω και σύμφωνα στην ροή του ματς ισοφάρισαν οι Βούλγαροι, αλλά ξόδεψαν πολλές ευκαιρίες πριν δεχθούν το δεύτερο γκολ σε μετάβαση.

Από τον Ιούλιο του 2022 είναι στον πάγκο τους ο Σέρβος (πρώην στόπερ) Μλάντεν Κρστάιτς, από του οποίου τις κλήσεις ξεχωρίζουν οι απουσίες των Ντέλεφ (φορ), Γιάνκοφ (μέσος), Νεντιάλκοφ (στόπερ). Οι δύο πρώτοι πέρασαν ως αλλαγή στην Ποντγκόριτσα.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* No Goal τα 3/5 τελευταία εντός σε προκριματική φάση Euro

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-3) από την Σερβία. Ο Μίτροβιτς με χατ-τρικ (21’, 32’ & 43’) έκανε το 0-3 των Σέρβων, για να μειώσει ο Παουλάσκας στο 45ο λεπτό.

Επιβεβαιώνουν τον αρχικό ρόλο του αουτσάιντερ στον όμιλο οι Λιθουανοί, παραμένουν δίχως νίκη (0-2-3) μετά και τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, με το χειρότερο παθητικό της 5αδας (10 γκολ).

Στις 07/09 αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) εντός έδρας με τους Μαυροβούνιους, σε μία αναμέτρηση με συναρπαστικό τελευταίο 20λεπτο, με 4 γκολ, προβάδισμα των Λιθουανών, προσωρινή ανατροπή από τους φιλοξενούμενους και ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Τρεις μέρες αργότερα έπεσαν θύμα του “μπόμπερ” Μίτροβιτς, ο οποίος έφτασε πλέον τα 8 γκολ σε 6 μεταξύ τους αναμετρήσεις! Ο Σέρβος αρχισκόρερ τους “σκότωσε” με τρεις εκτελέσεις σε πρώτο χρόνο, όλες με πάσες από το αριστερό άκρο, οι δύο πρώτες με το κεφάλι μετά από σέντρες του Μλαντένοβιτς του “τριφυλλιού”.

Συνεχίζει δίχως νίκη (0-3-3) ως εθνικός εκλέκτορας ο Γιανκάουσκας που ανέλαβε τον περασμένο Φλεβάρη και σήμερα η ομάδα του θα προσπαθήσει να σπάσει το κάκιστο εκτός έδρας σερί (0-1-9) σε προκριματική φάση Euro.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 9/11 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* No Goal τα 10/13 τελευταία εκτός έδρας σε προκριματική φάση Euro

Βουλγαρία – Λιθουανία στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ