8η αγωνιστική (εξ αναβολής)

*Η αναμέτρηση είχε ξεκινήσει κανονικά, ωστόσο στις καθυστερήσεις και με το σκορ στο 4-2 υπέρ των γηπεδούχων, οι οπαδοί της Μονπελιέ πέτυχαν με πυρσό τον τερματοφύλακα της Κλερμόν. Αποτέλεσμα που οδήγησε σε οριστική διακοπή και αφαίρεση ενός βαθμού για τη Μονπελιέ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει και πάλι από την αρχή και από το 0-0.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Η Μονπελιέ επικράτησε στα 4/5 τελευταία εντός της με αντίπαλο την Κλερμόν (4-0-1).

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Δείτε τα σημερινά προγνωστικά πάμε στοίχημα

ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-3 από τη Μπρεστ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 20′ με το αυτογκόλ του Εστέβε και παρότι ισοφάρισε με το πέναλτι του Σαβανιέ στο 51ο λεπτό, στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (64′, 90’+3).

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Μονπελιέ. Την Κυριακή, η ομάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν υποδέχθηκε τη Μπρεστ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-3. Βρέθηκε πίσω από ένα αυτογκόλ σε ένα κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο. Μπήκε πιο δυναμικά μετά την ανάπαυλα και ισοφάρισε από νωρίς με πέναλτι, έχασε κάποιες στιγμές έπειτα και στην πορεία “πλήρωσε” τα αμυντικά της κενά.

“Είμαστε όλοι αρκετά απογοητευμένοι, τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την εμφάνιση που είχαμε. Η εικόνα που παρουσιάσαμε ήταν με διαφορά η χειρότερη μέχρι τώρα στη σεζόν. Όταν κάνεις ένα κακό παιχνίδι, όλοι είναι κακοί, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Θεωρώ ότι δεν παρέταξα την ομάδα με τους κατάλληλους παίκτες”, δήλωσε ο κόουτς Ντερ Ζακαριάν.

Μετά και από αυτή τη νέα της απώλεια, παραμένει χαμηλά και με μόλις δώδεκα βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια, όσους έχει και η Τουλούζ. Πανηγύρισε μια νίκη στα έξι μέχρι τώρα εντός της, στα οποία είχε ακόμη τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Μονπελιέ Στατιστικά

*No Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΛΕΡΜΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 από τη Λανς, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 11ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 50′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 82′. Αμφότερες έμειναν με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Την ήττα υπέστη και πάλι η Κλερμόν, μετά από δυο παιχνίδια, στα οποία και είχε από μια νίκη και ισοπαλία. Το Σάββατο, η ομάδα του Πασκάλ Γκαστιέν υποδέχθηκε τη Λανς, κόντρα στην οποία γνώρισε τη συντριβή με 0-3. Αποτέλεσμα που ήταν δίκαιο, με την αντίπαλο της να είναι ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο. Η ίδια πάντως είχε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνιδι, ωστόσο δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Παράλληλα, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν, με το δεύτερο τέρμα να προέρχεται από ολέθριο λάθος του πορτιέρο Ντιό.

Τα έβαλε με τη διαιτησία ο κόουτς Γκαστιέν, όπως έκανε γνωστό στη συνέντευξη τύπου, είπε στο βοηθό ότι “έχω την εντύπωση ότι δεν θέλετε την Κλερμόν στην πρώτη κατηγορία”. Παραμένει έτσι στην προτελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει μόλις εννέα βαθμούς μέχρι τώρα, ούσα στο +2 από την ουραγό Λυών. Κόντρα σε αυτή, πανηγύρισε και το μοναδικό της διπλό στις πέντε μέχρι τώρα εξόδους της, στις οποίες είχε ακόμη από δυο ισοπαλίες και ήττες.

“Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία κόντρα στη Μονπελιέ, να παίξουμε ξανά αυτό το ματς, που χάσαμε την πρώτη φορά. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε”, δήλωσε ο Πασκάλ Γκαστιέν για το αποψινό παιχνίδι. Επιστροφή στην αποστολή για τον μπακ Γιοέλ Αμουργκόμ, ενώ το παρών σε αυτή δίνει και ο νεαρός εξτρέμ Αμπντελά Μπααλάλ.

Κλερμόν Στατιστικά

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μονπελιέ – Κλερμόν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ