*9η αγωνιστική.

* Αήττητη στα τελευταία μεταξύ τους η Ρεάλ, στο τελευταίο εντός όμως έμειναν στο 1-1.

* 6/8 τελευταία ήταν N/G, αλλά στα 3 πιο πρόσφατα, τα 2 ήταν G/G.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Διπλό, 3-2 με ανατροπή επί της Νάπολι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δέχθηκε πρώτη γκολ από τον Έστιγκορντ, το ανέτρεψε και μάλιστα πριν την ανάπαυλα με Βινίσιους (21’) και Μπέλινχαμ (34’). Ισοφαρίστηκε με πέναλτι μέσω VAR (54’), πήρε τη νίκη με αυτογκόλ που προκάλεσε το τρομερό σουτ του Βαλβέρδε από πολλά μέτρα έξω από την περιοχή (78’).

Με τέτοιον Μπέλινχαμ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ξεπέρασε την ήττα στο ντέρμπι με την Ατλέτικο με πολύ εύκολο τρόπο και έρχεται από δύο σπουδαίες νίκες. Αυτή στη Νάπολι και εκείνη με την Τζιρόνα εκτός για το πρωτάθλημα (3-0), όπου έδειξε στη μέχρι τότε πρωτοπόρο ποιος είναι το αφεντικό στη Λα Λίγκα.

Ο Άγγλος έχει κάνει συγκλονιστικό ξεκίνημα, σε σημείο κάποιοι υπερβολικοί να τον συγκρίνουν ήδη με τον Ντι Στέφανο και τον Ζιντάν. Δεν είναι μόνο ότι σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, είναι και ο τρόπος που το κάνει, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το γκολ στη Νάπολι. Από την άλλη εκείνος που προβληματίζει είναι ο Ροδρίγο, για τον οποίο υπάρχουν ήδη φωνές να τον αντικαταστήσει ο Αντσελότι με τον πιο παραγωγικό σε πρώτη φάση, Χοσέλου.

Τρεις αγωνιστικές έξω με τιμωρία ο μπακ Νάτσο που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Τζιρόνα, παραμένει νοκ άουτ και ο Αλάμπα. Με τον Ρούντιγκερ μοναδικό στόπερ η αποστολή, κλήθηκε ο νεαρός Καρίγιο από τη Ρεάλ Β’ για να καλύψει το κενό. Ανάμεσα σε Μεντί και Τσουαμενί αναζητά τον δεύτερο βασικό στόπερ ο Αντσελότι.

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

* Ομάδα του over 2,5 στο πρωτάθλημα αλλά over 3,5 έχει βγάλει μόλις 2 και το ένα ήταν η ήττα από την Ατλέτικο.

* Έχει δεχθεί γκολ σε 2/3 εντός, κράτησε το μηδέν πίσω στο τελευταίο με τη Λας Πάλμας που δεν σκοράρει εύκολα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε εκτός την Αλαβές με 2-0 για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 36’ με τον Αρνάιθ, στο 49’ η αντίπαλος έμεινε με δέκα, το καθάρισε οριστικά ο Μπούντιμιρ στο 90’.

Στο ενδιάμεσο ματς μεταξύ των δύο με τις δύο μεγάλες ομάδες της Μαδρίτης, πήρε τη νίκη που χρειαζόταν για να τελειώσει ένα σερί χωρίς νίκη το οποίο ξεκίνησε με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος. Τη βοήθησε το γεγονός ότι σχεδόν ένα ημίχρονο έπαιξε με έναν περισσότερο, άντεξε στην πίεση και έφυγε από μια δύσκολη έδρα με ένα “χρυσό” τρίποντο.

Μεγάλη αποφασιστικότητα στο στρατόπεδο της ομάδας από τη Ναβάρα, έχουν ένα λόγο παραπάνω να θέλουν να “πληγώσουν” τη Ρεάλ, λόγω του περσινού χαμένου τελικού Κυπέλλου από τους Μαδριλένους. “Ο αποκλεισμός από το Κόνφερενς Λιγκ μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να τα πάμε καλά στις εγχώριες διοργανώσεις” δήλωσε ο βασικός εξτρέμ Άβιλα.

Έξετισε και επιστρέφει μετά από απουσία μιας αγωνιστικής ο Άβιλα, νοκ άουτ ο μπακ Μοχίκα.

Οσασούνα Στατιστικά

* Μετά από ένα σερί με αλλεπάλληλα G/G, πλέον μετράει 3 N/G, από τα οποία ωστόσο έχει σκοράρει μόνο στο 1.

* Έχει κερδίσει τα 3/4 εκτός έδρας, σκόραρε ακόμα και σε εκείνο που το έχασε.

Ρεάλ – Οσασούνα στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ