*9η αγωνιστική.

* 4/6 τελευταία G/G, τα τρία συνδυασμένα με over 3,5.

* Η Μιραντές κόντρα στην Έϊμπαρ τα πηγαίνει καλύτερα εκτός (0-2-1) απ’ ότι εντός (0-1-2).

ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Προηγούμενο ματς: Έκπληξη στη Σαραγόσα, νίκησε 0-1 με αυτογκόλ του Αμαδόρ (88′). Με δέκα η αντίπαλος που έχασε τον φορ Ένριτς στο 45’+2, είχε δοκάρι όσο δεν υπήρχε σκορ.

Τύχη – βουνό είχε στην Αραγονία και έσπασε το σερί δύο ηττών που έτρεχε. Η εικόνα της πάντως δεν έδειξε σοβαρή βελτίωση, ακόμα και με το αριθμητικό πλεονέκτημα, είχε δεύτερο ρόλο στο ματς και γλίτωσε το γκολ χάρη στην αστοχία των αντιπάλων.

“Ήταν τρεις βαθμοί – χρυσάφι” δήλωσε ο Λίσι, παραδέχθηκε όμως και ο ίδιος ότι η Σαραγόσα άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Παράλληλα στάθηκε δικαίως στην άμυνα που κράτησε το μηδέν παθητικό, “όταν δέχεσαι δύο και τρία γκολ, όπως σε προηγούμενες περιπτώσεις, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις”.

Δεν αναφέρονται νέα προβλήματα.

Μιραντές Στατιστικά

* Είχε να κρατήσει μηδέν παθητικό από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

* Μετράει 2/3 N/G & under 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΪΜΠΑΡ

Προηγούμενο ματς: Διέλυσε την Τενερίφη με 3-0 εντός. Άργησε να βρει δίχτυα παρά τις ευκαιρίες της, άνοιξε το σκορ στο 59’ με τον Στόιτσκοφ, γρήγορα έκανε το 2-0 με τον Κίκε (66’), στις καθυστερήσεις το 3-0 από τον Ουνάι Βενσεδόρ.

Κυριαρχική εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που βρισκόταν και εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και δικαίως. Παρ’ όλα αυτά, στη Βασκονία την περιόρισε σε ρόλο κομπάρσου και πέρα από το ότι διεύρυνε το σερί της, στις τρεις νίκες, έστειλε μήνυμα πως η άνοδος δεν είναι άπιαστο όνειρο.

Η νίκη έφερε έναν μεγαλύτερο ενθουσιασμό σε όλους, υπάρχει από την αρχή μια πίστη αλλά και υψηλές προσδοκίες από τον Ετσεβερία και την ομάδα του. Ο ίδιος ο κόουτς στις τελευταίες του δηλώσεις ζήτησε βαθμολογική συγκομιδή στα δύο σερί εκτός που ακολουθούν λέγοντας “αν τα καταφέρουμε, θα γίνουμε και πιο δυνατοί στην έδρα μας”.

Αμφίβολος ο σημαντικός εξτρέμ Ακέτσε, επιστρέφει ο στόπερ Βενάνσιο.

Έϊμπαρ Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία της, τα 4 ήταν N/G.

* Αρνητικό το πρόσημο μέχρι στιγμής εκτός έδρας, μετράει 1-0-3 με τέρματα 3-8.

Μιραντές-Έϊμπαρ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ