*7η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σέντραλ Κόρδοβα-Ατλέτικο Τουκουμάν 0-2

*Τέσσερα σερί N/G μαζί με under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Προηγούμενο ματς: Η Ατλέτικο Τουκουμάν κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Άρσεναλ Σαραντί, με πέναλτι του Περέιρα στο 58ο λεπτό.

Η Ατλέτικο Τουκουμάν επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Άρσεναλ Σαραντί, ξεπερνώντας άμεσα την ήττα από την Ρίβερ Πλέιτ την προηγούμενη αγωνιστική, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή της αγωνιστική κατάσταση.

Αν συνυπολογίσουμε και τους αγώνες του πρώτου μισού της σεζόν, στους 12 τελευταίους έχασε μόνο από την Ρίβερ, με εφτά νίκες στις άλλες αναμετρήσεις. Μάλιστα στην έδρα της δεν χάνει εδώ και οκτώ παιχνίδια, με εφτά νίκες σε αυτό το διάστημα.

Είναι σχετικά ψηλά στο συνολικό βαθμολογικό πίνακα, κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, αν κερδίσει σήμερα θα βρεθεί εντός αυτών!

Ατλέτικο Τουκουμάν Στατιστικά

*10/11 under 2,5 τελευταία παιχνίδια της.

*10/11 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Η Σέντραλ Κόρδοβα κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Ντεφένσα Χουστίσια, με δύο γκολ του Ροντρίγκες στο πρώτο ημίχρονο (30’, 39’). Και άντεξε στο τέλος, παρόλο που μείωσε για την αντίπαλο της ο Ετσεβερία στο 70ο λεπτό.

Η Σέντραλ Κόρδοβα επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Ντεφένσα Χουστίσια, αντέχοντας στην πίεση που δέχεται στο βαθμολογικό πίνακα από τις αντιπάλους της.

Αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, μία εξ αυτών στο πιο πρόσφατο μακριά από το γήπεδό της, πρώτη εκτός μετά από εννιά παιχνίδια!

Βρίσκεται πάντα χαμηλά στο συνολικό βαθμολογικό πίνακα, στο +1 από την προτελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει έντονα. To θετικό είναι πώς έχουν παίξει όλες οι άλλες ομάδες γύρω της και μόνο μπορεί να βελτιώσει τη θέση της, όχι να την χειροτερέψει!

Σέντραλ Κόρδοβα Στατιστικά

*3/4 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*12/17 under 2,5 εκτός έδρας το 2023.

*11/17 N/G εκτός έδρας το 2023.

Ατλέτικο Τουκουμάν-Σέντραλ Κόρδοβα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ