*7η αγωνιστική

*Under 2,5 στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*NG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (4-1) από τη Νάπολι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Ζιελίνσκι (19′ πεν.), Όσιμεν (39′) και Κβαρατσχέλια (74′). Μείωσε προσωρινά ο Σάμαρτζιτς (80′), προτού διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Σιμεόνε ένα λεπτό αργότερα.

Πέτυχε ίσως το ομορφότερο γκολ, μέχρι στιγμής, στη φετινή Σέριε Α με τον Σάμαρτζιτς δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ και… τίποτα παραπάνω! Η Ουντινέζε δεν κατάφερε να περιορίσει σε κανένα σημείο τη δυναμική της Νάπολι, η οποία την ανάγκασε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της τέσσερις φορές στο “Diego Armando Maradona” μεσοβδόμαδα.

Δεύτερη σερί ήττα για τους “τζεμπρέτε” που αγνοούν τη νίκη σε δέκα αγωνιστικές με απολογισμό 0-3-7! Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 8 Μαΐου για να βρούμε την τελευταία επί της Σαμπντόρια στην “Dacia Arena” (2-0).

Στο εν λόγω γήπεδο φιλοξενούν την Τζένοα για την οποία ο προπονητής Σοτίλ είπε πως έχει την καλύτερη φόρμα του πρωταθλήματος. Διαθέσιμος και πάλι ο Καμπασέλε, λογικά θα πάρει τη θέση του Κρίστενσεν στην αμυντική γραμμή της Ουντινέζε. Δεν βγαίνει από την ενδεκάδα ο Τοβέν, παρτενέρ του θα αποτελέσει ένας εκ των Σακσές – Λούκα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΕΝΟΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-1) της Ρόμα. Ο Γκούντμουντσον στο 5′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, απάντησε ο Κριστάντε στο 22′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Ρετέγκι (45′), Τόρσμπι (74′) και Μεσίας (81′).

Πήρε τον δεύτερο ρόλο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, στην οποία μπήκε με γκολ από τα αποδυτήρια! Δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση του Κριστάντε με κεφαλιά στο 22′ και “χτύπησε” άλλες τρεις φορές, πετώντας στο καναβάτσο τη Ρόμα μεσοβδόμαδα για την πρώτη φετινή νίκη της στο “Luigi Ferraris”.

Η Τζένοα κατέγραψε ποσοστό κατοχής μπάλας 29% και xGoals 1.11, απάντησε σωστά στην πίεση των φιλοξενούμενων που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία της. Ταξιδεύει στην έδρα της Ουντινέζε στην οποία αγνοεί τη νίκη σε επτά αναμετρήσεις (0-3-4), θα πρέπει να γυρίσουμε στις 2 Νοεμβρίου 2014 για να βρούμε την τελευταία με 4-2.

“Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευφορία που έφερε η νίκη με τη Ρόμα”, ανέφερε ο προπονητής Τζιλαρντίνο. Νοκ άουτ τέθηκαν οι τραυματίες Στρούτμαν και Μπάντελ, εξέτισε την ποινή τιμωρίας του και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα ο Ααρόν Μαρτίν.

ΤΖΕΝΟΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

🎁 Τριπλή Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ