*13η αγωνιστική

*Τέσσερις σερί νίκες της Ντάγκεναμ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Προηγούμενο ματς: Η Ολντερσοτ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Σάουθεντ, με τον Τολάι να την βάζει μπροστά στο σκορ με γκολ στο 44’, πριν ισοφαριστεί από τον Κάρντγουελ στο 73’.

Η Όλντερσοτ έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Σάουθεντ, παραμένοντας τουλάχιστον αήττητη για δεύτερο σερί αγώνα, παρόλο που δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Πάντως στο γήπεδό της μοιάζει καλύτερη απ’ ότι μακριά από αυτό. Έχει χάσει μόνο από την πρωτοπόρο Τσέστερφιλντ, ενώ έχει δύο νίκες σε έξι αγώνες, αν και δεν κέρδισε στους τρεις τελευταίους.

Γενικώς μοιάζει να κινείται στην μετριότητα, όπως καταδεικνύει και η βαθμολογική της θέση.

Όλντερσοτ Στατιστικά

*3/6 over 2,5 εντός έδρας.

*6/6 G/G εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Ντάγκεναμ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Χάλιφαξ, σε ένα παιχνίδι αρκετά βαρετό, με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Η Ντάγκεναμ δεν κέρδισε, αλλά δεν έχασε κιόλας, φέρνοντας 0-0 στο γήπεδο της Χάλιφαξ. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της στους πέντε τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει, ενώ δεν έχει σκοράρει στους τέσσερις πιο πρόσφατους εξ αυτών!

Μάλιστα έχει δύο σερί “λευκές” ισοπαλίες στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, έχοντας μόνο μία νίκη εκτός ως τώρα, σε έι προσπάειαο

Σιγά – σιγά επανέρχεται στην κακή αγωνιστική κατάσταση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών που δεν είχε νίκη, πριν πετύχει τρεις συνεχόμενες στα επόμενα παιχνίδια της.

Τουλάχιστον παραμένει ακόμη εκτός ζώνης υποβιβασμού, αν και πλέον σε απόσταση βολής από αυτήν.

Ντάγκεναμ Στατιστικά

*7/9 N/G μαζί με under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*9/12 under 2,5 στη σεζόν, 5/6 εκτός έδρας.

Όλντερσοτ-Ντάγκεναμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ