*9η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από τη Ζυρίχη. Κρασνίκι (37′) και Μαρκεσάνο (73′) σκόραραν για τους γηπεδούχους, απάντησε με αυτογκόλ ο Χόντζα στο 90′.

Έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Λος έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Ζυρίχης σε σπουδαία απόκρουση. Η Γκρασχόπερς προσπάθησε να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις, χωρίς αποτέλεσμα, γνωρίζοντας τέταρτη ήττα σε πέντε αναμετρήσεις.

Υποδέχτηκε για τελευταία φορά την πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις στις 26 Απριλίου επικρατώντας με το εμφατικό 4-1. Θα πρέπει να γυρίσουμε επτά χρόνια πίσω για να βρούμε την αμέσως επόμενη εντός έδρας νίκη επί αυτής, στις 28 Αυγούστου 2016 με το ίδιο σκορ. Στο μεσοδιάστημα σημείωσε δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από τη Σεν Γκάλεν. Ο Ελία σκόραρε για τους φιλοξενούμενους στο 69′, απάντησαν οι Σούμπερτ (72′) και Στεφάνοβιτς (75′).

Απογοήτευσε με την εμφάνισή της στην έδρα της Σεν Γκάλεν. Δέχτηκε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε κόντρα στη ροή της αναμέτρησης και, τελικά, έμεινε (δίκαια) με άδεια χέρια γνωρίζοντας την πρώτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα. Αγνώριστη αγωνιστικά η Γιουνγκ Μπόις, καλείται να ρεφάρει στο “Letzigrund” της Ζυρίχης με αντίπαλο την Γκρασχόπερς.

Πριν την ήττα που γνώρισε στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση στα τέλη Απριλίου, “έτρεξε” ένα αήττητο δέκα νικών και πέντε ισοπαλιών. Στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους οι “κιτρινόμαυροι” σκόραραν και δέχτηκαν γκολ (1-2-1). Την Τετάρτη (4/10) φιλοξενούνται από τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ στην NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ