6η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 παιχνίδια με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 6 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0, εντός έδρας, εναντίον της Αλαβές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 43’ ο Ίσι Παλαθόν σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 82’ ο ντε Φρούτος πέτυχε δεύτερο τέρμα και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ράγιο Βαγεκάνο επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρα της Αλαβές (2-0) για το πρωτάθλημα και επέστρεψαν τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας. Όλες οι νίκες φέτος για το συγκρότημα του Φρανθίσκο, είναι με σκορ 2-0. Κράτησε το μηδέν απέναντι σε Αλμερία (0-2) στην πρεμιέρα και Γρανάδα (0-2) για τη δεύτερη αγωνιστική.

Ενδιάμεσα των τριών συνολικά νικών στη Λα Λίγκα, υπέστη δύο ήττες. Στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, έχασε στην Ανδαλουσία από τη Μπέτις (1-0). Σίγουρα πιο… “καλή” ήττα από τη συντριβή που υπέστη στο ντέρμπι της Μαδρίτης, από την Ατλέτικο, με 0-7.

“Η Ράγιο Βαγεκάνο δεν είναι φαβορί σε κανένα παιχνίδι της Λα Λίγκα. Μιλώντας για τη Βιγιαρεάλ, πάντα αναφερόμαστε σε μια πολύ καλή ομάδα”, σχολίασε ο προπονητής της Ράγιο, Φρανθίσκο. Όσον αφορά την αποστολή, ο κόουτς των Μαδριλένων επιβεβαίωσε ότι θα λείψουν οι επιθετικοί Ντεκά και Φαλκάο, αλλά ότι η υπόλοιπη ομάδα είναι διαθέσιμη.

Ράγιο Βαγεκάνο Στατιστικά

*5 σερί παιχνίδια έληξαν με No Goal

*4/5 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 8/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 2-0 εκτός έδρας, από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στο 38’ ο Ιωαννίδης σκόραρε σε τετ-α-τετ για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 78’ ο Σπόραρ με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.  

Η Βιγιαρεάλ προβλημάτισε με την εικόνα της και την ήττα στην Αθήνα, από τον Παναθηναϊκό (2-0), στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μόλις μία κλασική ευκαιρία είχε στο ματς το “Κίτρινο Υποβρύχιο”, με το αποτέλεσμα στο 0-0.

Δεύτερο παιχνίδι του Πατσέτα στην άκρη του πάγκου, πρώτη ήττα, αφού στο πρωτάθλημα, η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 2-1 της Αλμερία εντός έδρας. Πολύ δύσκολη και αγχωτική νίκη, με γκολ από τον Σέρλοτ στις καθυστερήσεις.

Γενικά, δεν πείθει ακόμα στη Λα Λίγκα, έφτασε στη διακοπή με την απρόσμενη ήττα στη Ανδαλουσία, από την Κάδιθ (3-1), παρότι είχε το ελαφρυντικό ότι έμεινε με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς. Δύο νίκες πλέον και τρεις ήττες σε πέντε αγωνιστικές ματς στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Πατσέτα.

“Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες να είναι ανταγωνιστικοί γιατί παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτή την εβδομάδα σε έξι ημέρες έχουμε τρία ματς”, σχολίασε ο προπονητής της Βιγιαρεάλ. Όσον αφορά την αποστολή, λείπουν ο τιμωρημένος Πεδράθα και οι τραυματίες Κουένκα, Φρανσίς Κοκλέν. Αμφίβολος ο Ντένις Σουάρεθ.

Βιγιαρεάλ Στατιστικά

*4/6 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*4/6 αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

Ράγιο Βαγεκάνο – Βιγιαρεάλ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ