7η αγωνιστική

*Goal/Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΛΑΒΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-3 επί της Μπαστιά, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Ρογιέ (27′), Ντραμέ (αυτ. 52′) και Μποντρί (55′).

Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Λαβάλ, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ολιβιέ Φραπολί φιλοξενήθηκε από τη Μπαστιά, την οποία και συνέτριψε με 0-3.

Σε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι από πλευράς φάσεων, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κακή ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων και βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Την ίδια ώρα, όποτε χρειάστηκε, ο πορτιέρο Σαμασά κρατούσε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Δεύτερη διαδοχική της νίκη, μετά και από εκείνη επί της Καέν (2-1 εντός), φτάνοντας τις τέσσερις συνολικά στις έξι πρώτες στροφές και τους 13 βαθμούς, που τη φέρνουν στην κορυφή.

Λαβάλ Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Αζαξιό, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Ελ Ουαζάνι (4′, 32′) και Ζιγιόμ (78′).

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Γκινγκάμπ, μετά και τη βαριά ήττα που υπέστη με 4-1 στην έδρα της Αμιάν. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Στεφάν Ντουμόντ υποδέχθηκε την Αζαξιό, την οποία και συνέτριψε με 3-0.

Γλίτωσε τα χειρότερα με το “καλημέρα”, με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Μπασίλιο, λίγο αργότερα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Γεγονός που την ανέβασε ψυχολογικά και ούσα ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, βρήκε και πάλι δίχτυα λίγο μετά το μισάωρο. Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, απειλήθηκε ελάχιστα και προς το φινάλε έβαλε το “κερασάκι στην τούρτα”.

Τρίτη νίκη για φέτος, μετά από εκείνες επί των Ανεσί (1-4 εκτός) και Πο (4-0 εντός), φτάνοντας παράλληλα τους δέκα βαθμούς μέχρι τώρα.

Γκινγκάμπ Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Λαβάλ – Γκινγκάμπ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ