23η αγωνιστική

*Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν και τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*No Goal και Under 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Έργκριτε – Γιόνσεπινγκ 2-2

ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Λαντσκρόνα, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον Σίλβερχολτ, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (50′, 59′).

Για όγδοο σερί παιχνίδι, η Γιόνσεπινγκ έμεινε μακριά από τις επιτυχίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του υπηρεσιακού Όσκαρ Κάρλσον υποδέχθηκε τη Λαντσκρόνα, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-2. Παρότι ήταν αυτή που προηγήθηκε από νωρίς, σταδιακά είδε την αντίπαλο της να ισορροπεί την κατάσταση και να κάνει την ολική ανατροπή στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Τρίτη σερί ήττα, φτάνοντας τις 7/8 στα τελευταία της ματς, οπότε και παραμένει χαμηλά. Απέσπασε ένα βαθμό στα τρία πιο πρόσφατα εντός (0-1-2).

Γιόνσεπινγκ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 8/10 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-3 επί της Εσκιλστούνα, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων από το ημίχρονο με τους Σουλισουφάι (15′, 24′) και Κριστόφερσον (36′), για να δεχθεί απλά τη μείωση στο 59ο λεπτό.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Έργκριτε, μετά από τέσσερα παιχνίδια στα οποία και είχε μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζέφρι Άουμπιν φιλοξενήθηκε από την Εσκιλστούνα, της οποίας και επικράτησε με 1-3. Εκμεταλλεύτηκε την ευστοχία της και πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων μέχρι την ανάπαυλα. Στην πορεία έδωσε χώρους, δέχθηκε πίεση και τη μείωση του σκορ, χωρίς να το “πληρώσει” με απώλεια. Παρά τη νίκη αυτή, παραμένει χαμηλά και στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο. Ηττήθηκε στις 4/6 τελευταίες εξόδους της (2-0-4).

Έργκριτε Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Γιόνσεπινγκ – Έργκριτε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ