* 6η αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Αρούκα στα 5 τελευταία μεταξύ τους (4-1-0).

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ρίο Άβε. Ο Κάντις (11’) άνοιξε το σκορ για τη Φαμαλικάο και η Ρίο Άβε ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 49’.

Σε κόντρα ρόλο η Φαμαλικάο στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, εν αντιθέσει με τα πλούσια παιχνίδια της άνοιξης, το Σάββατο πρωταγωνίστησε ένα ακόμη κλειστό ματς, το οποίο βάσει ευκαιριών (0.21 – 0.96) άξιζε να κερδισει

Ο φορ Κάντις επέστρεψε στην αρχική 11αδα με εντυπωσιακή κεφαλιά για το γρήγορο προβάδισμα των φιλοξενούμενων και δευτερόλεπτα αργότερα η Ρίο Άβε άγγιξε την ισοφάριση σε στατική φάση. Τελικά την βρήκε σε νέο στατικό με τη βοήθεια αμυνομένου της Φαμαλικάο, η οποία ήταν πιο δραστήρια επιθετικά στην συνέχεια, δίχως όμως ουσία κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

“Θα είναι ένα δύσκολο, απαιτητικό παιχνίδι, η Αρούκα είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα, ανεξαρτήτως των τελευταίων αποτελεσμάτων. Έχουμε ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να εξελίσσυμε το παιχνίδι μας.” δήλωσε ο κόουτς Σόουζα.

Δίχως αξιοσημείωτες απουσίες, μακροχρόνια εκτός ο τραυματίας Φονσέκα (εξτρέμ).

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΟΥΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Κάζα Πία. Ο Καρντόσο πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 90+1’.

Έφτασε τα 5 διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη (0-3-2) η ομάδα του Ράμος με την κυριακάτικη εντός έδρας ήττα, αποτυγχάνοντας να σκοράρει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Όπως είχε προαναγγείλει ο νέος τεχνικός, η Κάζα Πία της χάλασε την ανάπτυξη και περιόρισε τη δράση των “ζεστών” επιθετικών της (0.44 – 0.88 xGoals).

Πιο επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι στις μεταβάσεις, απείλησαν πρώτοι, στη μοναδική καθαρή ευκαιρία του πρώτου μέρους και συνέχισαν να πατούν πιο συχνά περιοχή μετά την ανάπαυλα. Σημάδεψαν το δοκάρι μετά από κλέψιμο ψηλά, απάντησε στα δοκάρια η Αρούκα με τυχερό μακρινό σουτ και στις καθυστερήσεις εκτέθηκε ανασταλτικά για το καθοριστικό γκολ.

“Δεν είχαμε ηττηθεί για καιρό πριν το γκολ στις καθυστερήσεις. Αυτό το γκολ δεν αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για την ομάδα.” δήλωσε ο κόουτς Ράμος, ο οποίος έχει αλλάξει το σύστημα στα τρία τελευταία παιχνίδια με τριάδα στα στόπερ.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Μίτσελ (εξτρέμ), Βιτίνιο (μέσος), ενώ οι ακραίοι μπακ Κουαρέσμα, Εσγκάιο λογίζονται ως αμφίβολοι.

ΑΡΟΥΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 11/12 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Φαμαλικάο – Αρούκα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ