* 5η αγωνιστική

* No Goal τα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Τοντέλα. Ο Ντος Άντζος (56’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Προβληματικό το ξεκίνημα της θητείας Τούρα στη Βιτόρια, ο Βραζιλιάνος τεχνικός υπέστη 2/2 ήττες από τότε που ανέλαβε. Κι αν το 4-0 στο Ντα Λουζ είναι δικαιολογημένο αποτέλεσμα, ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από ομάδα της Β’ κατηγορίας προκάλεσε απογοήτευση στον σύλλογο, μετά και τον άδοξο αποκλεισμό στα καλοκαιρινά προκριματικά.

Δεν έκανε εκτεταμένο rotation στο νοκ άουτ παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου, αλλά η ομάδα του δεν είχε την απαραίτητη ένταση κι επέστρεψε η εσωστρέφεια μετά το 3/3 στην εκκίνηση της Liga Portugal.

“Μιλήσαμε πολύ με τους παίκτες μέσα στην εβδομάδα, αναλύσαμε πολλά τακτικά θέματα. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας.” δήλωσε ο κόουτς Τούρα.

Επιστρέφει ο Φρέιτας μετά το μυϊκό πρόβλημα που τον κράτησε εκτός του τελευταίου παιχνιδιού, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Μάνγκας (μπακ/χαφ), Αρκάνζο (μέσος).

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 5/7 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Εστρέλα Αμαδόρα. Ο Ρόναλντ (14’) άνοιξε το σκορ για την Εστρέλα και ο Ντενέρ (38’) ισοφάρισε για την Πορτιμονένσε.

Άσχημο το ξεκίνημα της σεζόν για τους “αλβινέγκρος”, πήγαν στη διακοπή δίχως νίκη (0-2-2) στη Liga Portugal, κατακτώντας με σύμμαχο την τύχη δύο πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια τους.

Στις 2 του μηνός βρέθηκε να κυνηγά νωρίς στο σκορ, μέσα από ωραία ανάπτυξη της νεοφερμένης στην κατηγορία Εστρέλα, αλλά ισοφάρισε μετά από κόρνερ, με διπλή κερδισμένη εναέρια μονομαχία. Ισορροπημένο σε κατοχή το δεύτερο μέρος, η Εστρέλα είχε τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία, δεν απείλησε ιδιαίτερα με ανατροπή η Πορτιμονένσε.

“Το χτίσιμο της ομάδας χρειάζεται χρόνο. Είχαμε πολλές αλλαγές στο γκρουπ και τώρα τρέχουμε. Αυτές οι μέρες προπονήσεων με έκαναν αισιόδοξο, κάναμε βήματα προόδου.” δήλωσε ο κόουτς Σέρτζιο.

Εκτός δράσης για αρκετό καιρό αναμένεται να μείνει ο κίπερ Νακαμούρα που επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026.

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 8/10 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Γκιμαράες – Πορτιμονένσε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ