*4η αγωνιστική

*Under 2,5 στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*NG στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΜΟΝΤΣΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από την Αταλάντα. Ντοπιέτα πέτυχε ο Σκαμάκα (42′, 62′), το σκορ άνοιξε ο Έντερσον στο 35′.

Δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και… της κόπηκαν τα πόδια! Η Μόντσα δεν απείλησε σοβαρά την εστία της Αταλάντα, από την έδρα της οποίας επέστρεψε με άδεια χέρια πριν από δύο βδομάδες. Δεύτερη ήττα σε τρεις αναμετρήσεις στη Σέριε Α, τρίτη σε τέσσερις συνολικά από το ξεκίνημα της σεζόν.

Σήμερα θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (0-1-3) που “τρέχει” κόντρα στη Λέτσε. Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 4 Μαΐου 2021 για να βρούμε την τελευταία φορά που πανηγύρισε τη νίκη στη μεταξύ τους μάχη (1-0 εντός). Για πρώτη φορά στην αποστολή του προπονητή Παλαντίνο ο νεοαποκτηθέντας Άκπα Άκπρο, αναμένεται να ξεκινήσει από τον πάγκο. Διαθέσιμος ξανά ο Μπετέλα.

ΜΟΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Σαλερνιτάνα. Σκόραραν οι Κριστόβιτς (6′) και Στρεφέτσα (90+8′ πεν.).

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Λέτσε! Πριν την διακοπή για τις Εθνικές πέταξε στο καναβάτσο και τη Σαλερνιτάνα φτάνοντας τους επτά βαθμούς. Προηγήθηκε με το καλημέρα χάρη σε πανέμορφη γυριστή κεφαλιά του Κρίστοβιτς και στάθηκε εξαιρετικά τυχερή στο 74′, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε διαγώνιο σουτ του Ζοβάνε Καμπράλ.

“Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε καλό, όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν υγιείς”, είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής Ντ’ Αβέρσα. Στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Μόντσα οι “λύκοι” πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες με το ίδιο σκορ (1-0): Τον Φεβρουάριο 2022 και τον Μάιο 2023. Δεν υπολογίζεται ο Ντερμάκου που αντιμετωπίζει μυϊκές ενοχλήσεις.

ΛΕΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

🎁 Τριπλή Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ