*6η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΠΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Η Παρί έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Ανζέ, με ένα τέρμα που δέχθηκε στο 33’ από τον Μπιονί, πριν δεχθεί και ένα δεύτερο από τον Μπαχόγια στις καθυστερήσεις.

Πάνω που έδειξε να “ξυπνάει” η Παρί, κερδίζοντας το πρώτο της παιχνίδι, ήρθε η νέα “κατρακαπιά”, η ήττα με 2-0 εκτός έδρας από την Ανζέ, τέταρτη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος!

Μάλλον η διακοπή έρχεται στο καλύτερο σημείο, ώστε να ανασυνταχθεί και να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. Πάντως την μοναδική εντός έδρας νίκη την

Παρί Στατιστικά

*5/5 αγώνες με 2-3 γκολ στη σεζόν.

*5/5 N/G στη σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΜΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Η Αμιάν κέρδισε 4-1 εντός έδρας την Γκινγκάμπ με ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Ελ Κουαζανί στο 40’, αλλά ισοφάρισε με τον Λεαουτί στο 42’ και πήρε τη νίκη με τρία γκολ στο τελευταίο 15λεπτο, τα οποία σκόραραν οι Μαφούτα (77’, 90’), Κακούτα (81’).

Η Αμιάν επικράτησε και την Γκινγκάμπ με 4-1 εντός έδρας, με την διακοπή να μην έρχεται σε καλό χρονικό σημείο γι’ αυτήν. Άλλωστε έχει τέσσερις νίκες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και ισοβαθμεί με την Καέν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Έπαιξε ένα φιλικό πριν αρχίσουν ξανά οι επίσημες υποχρεώσεις της, δείχνοντας πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κερδίζοντας 2-0 εντός έδρας την Κουεβί.
εκτός΄ςδρ;

Αμιάν Στατιστικά

*3/5 N/G στη σεζόν, 2/2 εκτός έδρας.

*3/5 under 2,5 στη σεζόν, 2/2 εκτός έδρας.

Παρί-Αμιάν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ