*5η αγωνιστική

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΣΚΟΛΙ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από τη Σουντιρόλ. Ο Πέντρο Μέντες άνοιξε το σκορ στο 44′, απάντησαν οι Μερκάι (53′) και Καζιράγκι (64′, 83′ πεν).

Μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του “Marco Druso” κι επέβαλε τον ρυθμό της, σκοράροντας λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Αντιστρόφως ανάλογη η εμφάνιση της Άσκολι στο δεύτερο, έμεινε πίσω και δεν κατάφερε να απαντήσει στην πίεση που της ασκήθηκε, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-1 από τη Σουντιρόλ.

Τρίτη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές για τους “τρυποκάρυδους”, θα πρέπει να γυρίσουμε στο Μάιο 2007 για να βρούμε την τελευταία εντός έδρας νίκη τους επί της Παλέρμο (3-2). “Θέλουμε να κάνουμε επανεκκίνηση, περιμένω μία ανοιχτή αναμέτρηση”, είπε ο προπονητής Βιάλι. Νοκ άουτ τέθηκε και ο Μπόγκνταν.

ΑΣΚΟΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΛΕΡΜΟ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-0) της Φεραλπισάλο. Σκόραραν οι Ινσίνιε (15′), Στούλατς (46′) και Ντι Φραντσέσκο (85′).

Ήταν το φαβορί πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κάτι που επιβεβαίωσε περίτρανα στον αγωνιστικό χώρο. Η Παλέρμο προσπέρασε πανεύκολα το εμπόδιο της Φεραλπισάλο στο “Renzo Barbera” χωρίς να δεχτεί ούτε μία ευκαιρία στην εστία της, είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Βάσιτς με τη συμπλήρωση των 90′.

“Η Άσκολι αποτελεί μία δυνατή ομάδα, όπως και η δική μου. Είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη εμφάνιση”, υπογράμμισε ο προπονητής Κορίνι. Δεν υπολογίζεται ο Ινσίνιε, ωστόσο ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση.

ΠΑΛΕΡΜΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

ΑΣΚΟΛΙ – ΠΑΛΕΡΜΟ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ