* 5η αγωνιστική

* “2-3 γκολ” τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Αντάλιασπορ. Ο Τιάμ (34’) άνοιξε το σκορ για την Καϊσέρισπορ και ο Φαν ντε Στρέεκ (44’) ισοφάρισε για την Αντάλιασπορ.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα, το αποδυναμωμένο ρόστερ και το μεταγραφικό εμπάργκο ο κόουτς Ατάν πήγε την ομάδα της Καισάρειας αήττητη (1-3-0) στη διακοπή των εθνικών ομάδων. Η αδυναμία της διοίκησης όμως να δώσει λύση στη μεταγραφική πολιτική τον οδήγησε σε παραίτηση, με τον Ουτσάρ (πρώην Ουμρανιεσπόρ) να τον διαδέχεται στον πάγκο.

Ο νέος τεχνικός δήλωσε ότι δεν θα αλλάξει πολλά σε ένα σύστημα που δουλεύει σωστά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και υποστήριξε ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα γκρουπ που θα διεκδικήσει θέση στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Τελικά, μόλις χθες ακυρώθηκε το μεταγραφικό ban και ο Καλντιρίμ (αρ. μπακ/χαφ) έγινε η πρώτη κίνηση του συλλόγου.

Στα αγωνιστικά νέα, παραμένουν τραυματίες οι βασικοί Χοσεϊνί (στόπερ), Καρντόσο (μέσος).

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-3) από τη Γαλατασαράι. Ο Ακτούρκογλου (5’) άνοιξε το σκορ και ο Ικάρντι (64’, 73’) διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Με νέο προπονητή επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και η Γκαζιαντέπ, αφού με τον Γκιουνές στον πάγκο η ομάδα γνώρισε 4/4 ήττες με 10 γκολ παθητικό. Άλλοθι το δύσκολο πρόγραμμα, με δύο αναμετρήσεις απέναντι στις διεκδικήτριες του τίτλου, ωστόσο η εικόνα ήταν προβληματική.

Ο 52χρονος Ρουμάνος τεχνικός Σουμούντιτσα θα κληθεί να δώσει μία ακόμη μάχη παραμονής στην Τουρκία, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια με Καϊσέρισπορ, Μαλάτιασπορ, Ρίζεσπορ, μεταξύ άλλων. Μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο της Αλ-Ραέντ στην Σ. Αραβία.

Με δική του επιλογή αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι Ντράγκους (φορ – Σταντάρ), Αγιέτι (φορ – Σέλτικ), Ενκουλού (στόπερ), Νίτα (κίπερ- Σπάρτα Πράγας), ενω αναμένεται να γίνουν κι άλλες προσθήκες.

Μοναδική καταγεγραμμένη απουσία αυτή του νεοφερμένου Καρακάς (φορ)

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Καϊσέρισπορ – Γκαζιαντέπ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ