8η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΟΓΚΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Ζαγκλέμπιε. Ο Κοπάζ (78’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Σε κρίση η Πογκόν πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, στην οποία πήγε με τρεις σερί πρωταθληματικές ήττες μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Conference League.

Η διπλή μάχη με τη Γάνδη και η συντριβή στο Βέλγιο κλόνισαν την αυτοπεποίθηση του συνόλου, που έχει μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία κι εκτέλεση με ομάδες στα μέτρα της, απέναντι στις οποίες απέτυχε να σκοράρει.

Απόλυτα δίκαιη η τελευταία ήττα στο Λούμπιν, όπου είχε μόλις μία τελική εντός εστίας και 0.13 xGoals, απέναντι σε μία ζωηρή Ζαγκλέμπιε που άξιζε να σκοράρει νωρίτερα.

O κόουτς Γκουστάφσον ενημέρωσε ότι στον προηγούμενο αγώνα μία ίωση προκάλεσε αδυναμία σε αρκετούς παίκτες τους και περιμένει αντίδραση στο σημερινό παιχνίδι.

Αμφίβολοι λογίζονται οι Ζεχ (στόπερ) και Γκαμπόα (μέσος), ενώ οι νεοφερμένοι Κογιοκάρου (κίπερ) και Ούλβεσταντ (μέσος) είναι διαθέσιμοι για το ντεμπούτο τους. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Λισόφσκι (στόπερ), Βεντριχόφσκι (εξτρέμ) και Κορζακόφσκι (εξτρέμ).

ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΟΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Κρακόβια.

Ξεκίνησε άσχημα την σεζόν η Κορόνα, παραμένει ουραγός της Ekstraklasa, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια πριν τη διακοπή ανέκτησε ψυχολογία, καθώς κατάφερε να κρατήσει το μηδέν απέναντι σε ποιοτικότερους αντιπάλους.

Στην Κρακοβία ξεκίνησε καλά, με ανεβασμένο ηθικό από την πρώτη νίκη της σεζόν και απείλησε δις τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως έκλεισαν δυνατά το πρώτο μέρος με τέσσερις σημαντικές στιγμές. Είχαν δοκάρι λίγο πριν και αμέσως μετά την ανάπαυλα, με την Κορόνα να καταγράφει την πιο σημαντική στιγμή της επανάληψης.

Ευχαριστημένος από τη διακοπή και τη δουλειά που έγινε κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκε ο κόουτς Κουζέρα, που παραδέχθηκε την πίεση που υπάρχει λόγω της βαθμολογικής κατάστασης. Ευτυχώς γι αυτόν, δεν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη απουσία.

ΚΟΡΟΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Πογκόν – Κορόνα Κιέλτσε στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ