8η αγωνιστική (Απερτούρα)

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΟΝΤΕΡΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Τσίβας Γουαδαλαχάρα με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κανάλες στο 10’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον ίδιο από την άσπρη βούλα στο 36’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μάριν στο 66’.

Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά για τη Μοντερέι. Μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα δημιουργική, όμως μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει ασφαλές προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη δέχθηκε έντονη πίεση, με τους γηπεδούχους να μειώνουν, χωρίς όμως να πάρουν κάτι παραπάνω από το ματς.

Από σημαντική νίκη προέρχεται και θέλει σήμερα να κάνει το 2/2, έχοντας σύμμαχο το κοινό της. Σε γενικές γραμμές δεν έπεισε με την εικόνα της αυτή την περίοδο, όμως πήρε ψυχολογία ύστερα από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή αμυντική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αντίπαλός της, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της για θετικό αποτέλεσμα.

Μοντερέι Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΛΑΜΠ ΛΕΟΝ

Προηγούμενο ματς: Τυπικά γηπεδούχους στην ήττα από τη Τσίβας Γουαδαλαχάρα, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το 0-1 ο Καλδερόν στο 36’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Σάντσες στο 54’.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της και γνώρισε την ήττα. Είχε μεν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με καμία από αυτές, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι, σκοράροντας και στα δύο ημίχρονα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τις συνεχόμενες αποτυχίες της για νικηφόρο αποτέλεσμα. Ασταθής αμυντικά, δεν μπορεί να σταματήσει να δέχεται γκολ, ενώ παράλληλα δυσκολεύεται να βρει εξίσου το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο συνδυασμός αυτών την έχει απομακρύνει από τις νίκες εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μετρώντας 2 γκολ υπέρ και 7 κατά.

Κλαμπ Λεόν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μοντερέι – Κλαμπ Λεόν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ