*23η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Αμέρικα Μινέιρο-Κουιάμπα 1-2

*2-3 γκολ τα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτή την έδρα.

ΚΟΥΙΑΜΠΑ

Προηγούμενο ματς: Η Κουιάμπα έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Γκρέμιο με τον Σουάρες στο 30’ να ανοίγει το σκορ, ενώ ο Ρικέλμε με αυτογκόλ στο 63’ έκανε το 2-0. Ενδιάμεσα πάντως έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει την αντίπαλο της.

Η Κουιάμπα έχασε και από την Γκρέμιο με 2-0 εκτός έδρας, τέταρτη σερί ήττα με ίδιο σκορ! Μόνο μία εξ αυτών ήταν στο γήπεδό της, η πρώτη εκεί έπειτα από τέσσερις αγώνες στους οποίους είχε τρεις νίκες.

Γενικώς τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από την έδρα της, παρά σε αυτήν, αφού έχει πέντε νίκες, έναντι τριών στο γήπεδό της, έχοντας μαζέψει 16 βαθμούς, έναντι 12 στην έδρα της. Ασχέτως αν τώρα τελευταία τα πηγαίνει χάλια παντού!

Υποχώρησε στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έχει ακόμη μεγάλη απόσταση ασφαλείας, ούσα στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στα θετικά, πώς μετά από καιρό θα παρουσιαστεί πλήρης, χωρίς κανένα πρόβλημα απουσιών.

Κουιάμπα Στατιστικά

*Εφτά σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*8/10 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα

*Πέντε σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Η Αμέρικα Μινέιρο κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Σάντος σκοράροντας με τους Ροντρίγκο Βαράντα (29’), Ζουνίνιο (55’). Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις όπου και οι δύο ομάδες είχαν δοκάρια και ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Η Αμέρικα Μινέιρο επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Σάντος, πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες της, αμφότερες στο γήπεδό της, Μακριά από αυτό δεν έχει νίκη εδώ και εννιά παιχνίδια, με πέντε ήττες σε αυτό το διάστημα. Ειδικά στο πρωτάθλημα δεν έχει καμία εκτός έδρας νίκη, με εφτά ήττες σε 10 παιχνίδια.

Ξέφυγε λοιπόν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά βρίσκεται πάντα πολύ μακριά από μία θέση παραμονής, ούσα στο -9 από αυτήν. Ακόμη και έτσι, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να μείνει στην κατηγορία.

Πάντως ο προπονητής της, Φάμπιαν Μπούστος, δηλώνει πως μπορούν να τα καταφέρουν, φτάνει να μην κοιτάζουν το σύνολο των βαθμών που πρέπει να πάρουν, αλλά κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Αμέρικα Μινέιρο Στατιστικά

*Τρία σερί παιχνίδια με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*8/10 over 2,5 εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Α – Β στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ