*Προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Διπλά παιχνίδια, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της σημερινής φιλοξενούμενης την ερχόμενη Κυριακή (10/09).

*Αναμετρήθηκαν και στη φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ, με την κάθε ομάδα να κερδίζει στην έδρα της (2-1 η Γιοκοχάμα, 3-2 η Σαπόρο).

*Στο πρωτάθλημα (12/03): Σαπόρο – Γιοκοχάμα Μαρίνος 2-0.

ΣΑΠΟΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 4-0 απέναντι στην Γκάμπα Οσάκα. Σαρασάτ (13’, 59’), Κιμ Γκουν-Χι (89’), Ασάνο (90+2’) οι σκόρερ.

Είχε καιρό να κερδίσει η Σαπόρο, το έκανε το Σάββατο και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας 4-0 εντός έδρας της Γκάμπα Οσάκα για το Πρωτάθλημα. Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη από τις 12 Ιουλίου και έπειτα, όταν είχε επιβληθεί με 5-2 της Βέρσπα Οϊτά για το Κύπελλο! Ακολούθησαν τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες, πριν επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών. Στο Λιγκ Καπ, ήταν στον ίδιο όμιλο με την Γιοκοχάμα Μαρίνος και τερμάτισε στη 2η θέση, με δέκα πόντους σε έξι αγώνες (3-1-2).

Σαπόρο Στατιστικά

*Μετρά τρία σερί Over 2.5 γκολ.

*No Goal τα 5/7 πρόσφατα ματς της.

ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Κασίβα (52’ Γιαμάντα, 83’ πέν. Ματέους Σάβιο τα γκολ).

Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Γιοκοχάμα Μαρίνος, κάτι το οποίο αποδείχθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι της, όταν ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Κασίβα. Είχε την μπάλα στα πόδια της, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά, αμυντικά είχε και πάλι προβλήματα. Δεύτερη διαδοχική ήττα μετά από το διασυρμό με 4-1 στο τοπικό ντέρμπι με τη Γιοκοχάμα, καλείται να ανασυνταχθεί ενόψει των υποχρεώσεών της στο Λιγκ Καπ. Εκεί, τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου της, συγκεντρωνοντας 15 βαθμούς σε έξι ματς, για να πάρει την πρόκριση για τα νοκ άουτ.

Γιοκοχάμα Μαρίνος Στατιστικά

*Goal / Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Χωρίς εκτός έδρας νίκη στα τέσσερα πρόσφατα εκτός έδρας ματς της (0-2-2).

Σαπόρο – Γιοκοχάμα Μαρίνος στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ