*4η αγωνιστική 

*8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Φίτεσε (5-3-5).

*Μόλις μία ήττα έχει ο Κοκού ως προπονητής απέναντι στην Άλκμααρ.

ΦΙΤΕΣΕ

Προηγούμενο ματς: Δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στο εντός απέναντι στην Αϊντχόφεν πριν από δύο αγωνιστικές και ηττήθηκε δίκαια με 1-3. Άνοιξε το σκορ στο 19′, αλλά στο δεύτερο πιέστηκε και κατέρρευσε. Αρχικά, ισοφαρίστηκε στο 48′ και στην συνέχεια δέχτηκε την ανατροπή (64′) και το τρίτο τέρμα (70′) σχεδόν άμεσα. 

Δύο διαφορετικά πρόσωπα κατάφερε να δείξει στο πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Αϊντχόφεν, αλλά της έλειψε η διάρκεια και η σταθερότητα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, κατάφερε να περιορίσει στο έπακρο τις απειλές ενώ βρήκε και ένα γκολ. Στο δεύτερο όμως, έβγαλε κούραση, έλλειψη συγκέντρωσης και δεν βρήκε μηχανισμούς με τους οποίους θα μπορούσε να τιθασεύσει την επιθετική ορμή των φιλοξενούμενων. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο, το εκτός απέναντι στην Τβέντε θα διεξαχθεί στις 27 Σεπτεμβρίου.

«Για να ανέβουμε επίπεδο θα πρέπει να γεμίσουμε το ρόστερ μας με παίκτες που μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπουν και να βοηθήσουν την ομάδα είτε ως βασικοί, είτε ερχόμενοι από τον πάγκο», ήταν τα λόγια του προπονητή Κοκού μετά το τέλος του αγώνα με την Αϊντχόφεν.

Είχε από τα πιο μικρά σε αριθμό ρόστερ της κατηγορίας, φρόντισε αυτό να αλλάξει κάπως στο φινάλε των μεταγραφών, αφού τις τελευταίες μέρες ανακοίνωσε τέσσερις παίκτες. Ο λόγος για τους Χέντρικς, Πέτερσον και Πίντο, ενώ αντίστοιχα αποχώρησαν οι Χουιμάν και Ρέιζιγκερ, αμφότεροι με λίγο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Μακροχρόνιοι τραυματίες ο φορ Μπάουτινκ και ο μέσος Πρέπερ, ανέτοιμος ο νεοαποκτηθείς φορ Φοφανά.

Φίτεσε Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Τα έξι τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΚΜΑΑΡ

Προηγούμενο ματς: Πήρε με δραματικό τρόπο την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, αφού επικράτησε με 5-6 στα πέναλτι της Μπραν. Το τελικό 3-3 της κανονικής διάρκειας έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, αλλά δεν άλλαξε κάτι στον έξτρα χρόνο. Άνοιξε το σκορ στο 12′, διπλασίασε τα τέρματά της στο 29′, η αντίπαλος μείωσε (45′) αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης βρήκε τρίτο γκολ (50′). Χαλάρωσε στην συνέχεια, δέχτηκε πίεση και ισοφαρίστηκε (66′, 82′).

Το γκραν κινιόλ παιχνίδι στην Νορβηγία είχε τελικά αίσιο τέλος για την Άλκμααρ, που δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την Μπραν, αλλά κατάφερε εν τέλει να πάρει την πρόκριση την ύστατη στιγμή. Στον όμιλο θα αντιμετωπίσει τις Λέγκια, Άστον Βίλα και Ζρίνσκι Μοστάρ.

Προγραμματισμένο ρεπό είχε στο πρωτάθλημα η ομάδα του Πασκάλ Γιάνσεν. Καταιγιστική σε αυτό μέχρι τώρα, όχι μόνο κέρδισε και τα δύο παιχνίδια της, αλλά το έκανε με στυλ και άνεση.

Ξεπέρσαν τους τραυματισμούς τους ο Φαν Μπρέντεροντε, ο Τιάγκο Ντάντας και ο Ντε Βιτ. Παραμένουν τραυματίες οι τερματοφύλακες Βέστερφλεντ και Οβούσου, οι αμυντικοί Χους και Μάρτινς Ίντι, οι μέσοι Κλάσι και Σχούτεν, και ο επιθετικός Μέερτινκ. Έχασε τον στόπερ και εκ των αρχηγών Χατζηδιάκο, που συνεχίζει στην Κάλιαρι.

Άλκμααρ Στατιστικά

*5/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

ΦΙΤΕΣΕ – ΑΛΚΜΑΑΡ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ