4η αγωνιστική

*Μετρούν 6/8 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 4 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΛΕΒΑΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, εναντίον της Καρταχένα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 25’ ο Κοχορασβίλι πέτυχε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους. Παρά τις ευκαιρίες στο υπόλοιπο παιχνίδι, δεν άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λεβάντε πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καρταχένα (0-1), έστω κι αν δυσκολεύτηκε να το “καθαρίσει” μ’ ένα δεύτερο τέρμα. Έχει αρχίσει ικανοποιητικά τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι ενδεικτικό ότι δεν έχει υποστεί ήττα με το πέρας τριών αγωνιστικών.

Νωρίτερα, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη όταν επιβλήθηκε εντός έδρας της Μπούργος με σκορ 3-2. Στην πρεμιέρα η μοναδική απώλεια, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της στην έδρα της Αμορεμπιέτα (1-1) και άφησε δύο πόντους στη χώρα των Βάσκων.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το ρόστερ, μπορούμε να δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο μας”, δήλωσε ο Χαβιέρ Καγέχα. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι τραυματίες Αλγόμπια, Ρομπέρ Ιμπάνιεθ, Ιβάν Ρομέρο και Πάμπλο Μαρτίνεθ.

Λεβάντε Στατιστικά

*4/7 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*4/7 παιχνίδια τελευταία με “2-3 γκολ”

*Δέχεται γκολ σε 7/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΒΙΕΔΟ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 εκτός έδρας, από τη Μπούργος, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 14’ ο Φερ Νίνιο σκόραρε για το 1-0, ενώ στο 40’ αποβλήθηκε ο Σεοάνε για λογαριασμό της Οβιέδο. Μοιρασμένο σε ευκαιρίες το δεύτερο μέρος, αλλά το σκορ δε διαφοροποιήθηκε.

Η Οβιέδο δεν έκανε την εκκίνηση που θα επιθυμούσε στο νέο πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς ούτε στη τρίτη αγωνιστική. Ηττήθηκε από την Μπούργος (1-0) εκτός έδρας, παίζοντας από το φινάλε του ημιχρόνου με αριθμητικό μειονέκτημα.

Δεύτερη ήττα στη σεζόν, πάλι εκτός έδρας, με το ίδιο σκορ, όπως με την Τενερίφη. Το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα, είναι το 1-1 με τη νεοφώτιστη Ράσινγκ Φερόλ εντός έδρας, παρότι ολοκλήρωσε το ματς με αριθμητικό πλεονέκτημα.

“Πιστεύω ότι τώρα έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό ρόστερ”, σχολίασε ο προπονητής της Οβιέδο, Άλβαρο Θερβέρα. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο τιμωρημένος Σεοάνε και οι Λούκας Αϊχάδο, Καμαράσα, Ταρίν, Μιγιάν.

Οβιέδο Στατιστικά

*5/9 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*8/9 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

Λεβάντε – Οβιέδο στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ