*2η αγωνιστική

*NG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Σαλερνιτάνα δέχτηκε 2+ γκολ στα δύο τελευταία εντός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με τη Ρόμα. Ντοπιέτα πέτυχαν Μπελότι (17′, 82′) και Καντρέβα (36′, 49′) για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους, αντίστοιχα.

Λίγο έλειψε να κάνει την απόλυτη ζημιά η Σαλερνιτάνα στο “Olimpico”. Δεν πτοήθηκε απ’ το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ και με μπροστάρη τον Καντρέβα, που πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ, ανέτρεψε τα δεδομένα στο 49′. Δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και ισοφαρίστηκε οχτώ λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′.

“Θα χρειαστούμε την στήριξη των φιλάθλων μας και υπομονή. Θα μιλήσω όταν ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζάρι”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο προπονητής Πάουλο Σόουζα. Υπάρχει αισιοδοξία πως ο Ντιά θα καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού, αν και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Διαθέσιμος ο Μποχίνεν, τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ ο Ματζιόρε. Την τελευταία φορά που υποδέχτηκε την Ουντινέζε η “γκρανάτα” επικράτησε με 3-2 στις 27 Μαΐου.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-0) από τη Γιουβέντους. Σκόραραν Κιέζα (2′), Βλάχοβιτς (20′ πεν.) και Ραμπιό (45+3′).

Πλήρωσε την παθητική στάση της στο πρώτο ημίχρονο με τη Γιουβέντους, από την οποία δέχτηκε τρία γκολ πριν την ολοκλήρωση αυτού. Προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο χωρίς αποτέλεσμα μπαίνοντας με το αριστερό στο νέο πρωτάθλημα. “Αφήνουμε την πρεμιέρα πίσω μας, ξεκινάμε τη σεζόν με τη Σαλερνιτάνα. Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι, θέλω να δω πάθος από τους ποδοσφαιριστές μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής Σοτίλ.

Στο βασικό σχήμα αναμένεται ο Σάμαρτζιτς που είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο με τη Γιουβέντους. Στην γραμμή κρούσης αναμένεται το δίδυμο Τοβέν – Λούκα, την ώρα που ο Μπέτο αναμένεται να αποχωρήσει από τους “τζεμπρέτε” με πιθανό προορισμό την Έβερτον.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ