*2η αγωνιστική.

*Έρχονται από 7/10 μεταξύ τους NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Ο Ολυμπιακός κέρδισε τα 9/12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, στα 6/9 τελευταία δε δέχτηκε γκολ.

*Το ματς επρόκειτο να διεξαχθεί στο Περιστέρι, αλλά η έδρα άλλαξε μετά από αίτημα του Ατρομήτου, λόγω έργων στο γήπεδο του. Το ματς του δεύτερου γύρου θα διεξαχθεί στο Περιστέρι.

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι για το Γιουρόπα Λιγκ. Το 1-0 ο Ελ Κααμπί στο 3’, το 2-0 ο Φορτούνης με ωραίο σουτ στο 15’. Το 3-0 ήρθε ξανά απ’ τον Ελ Κααμπί στο 40’. Μείωσε η Τσουκαρίτσκι στις καθυστερήσεις με τον Μιλαντίνοβιτς.

Έκανε το χρέος του την Πέμπτη κόντρα στην Τσουκαρίτσκι για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, πήρε σκορ πρόκρισης και πλέον οφείλει απλώς να είναι προσεκτικός στη ρεβάνς. Έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, είχε ρυθμό απ’ την πρώτη στιγμή, ήταν φανερό ότι ο αντίπαλος δε διέθετε την ποιότητα να τον περιορίσει. Το σκορ ήταν στο 2-0 μέχρι το 15’, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, ο Ολυμπιακός έδειχνε ικανός να φτάσει σε μεγάλο σκορ. Έκανε το 3-0 πριν το ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος είχε κι άλλες φάσεις, αν ήταν πιο αποτελεσματικός θα είχε φτάσει σε ευρύτερη επικράτηση. Τα «χάλασε» λίγο στο φινάλε με το γκολ που δέχτηκε, αλλά δεν αλλάζουν τα δεδομένα του «ζευγαριού».

«Σίγουρα είναι δύσκολο όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια να κρατήσεις όλες τις ισορροπίες στον τέλειο βαθμό. Θα το πω ακόμα μια φορά. Είναι σα να περπατάμε σε μια γέφυρα την στιγμή που αυτή χτίζεται. Αυτό που θέλουμε είναι να παίρνουμε δύναμη από τις νίκες και να είμαστε ήρεμοι για να οργανώνουμε την εβδομάδα μας όσο καλύτερα μπορούμε», είπε ο κόουτς Μαρτίνεθ. Τέταρτο σερί ματς που δε χάνει σ’ όλες τις φετινές διοργανώσεις (3-1-0), κράτησε το «μηδέν» σε δύο εξ αυτών, σκόραρε σ’ όλες, παρότι δεν είχε καλή εικόνα σ’ όλες.

Βάζει διαρκώς νέα κομμάτια στο «παζλ» του ρόστερ, την Πέμπτη έκαναν ντεμπούτο ο μέσος Έσε και ο στόπερ Πορόσο, ενώ πήρε δεύτερη συμμετοχή ο Σκάρπα. Απομένουν άλλες τέσσερις κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ, ένας επιθετικός, ένας εξτρέμ, ένας χαφ και μάλλον ένας τερματοφύλακας. Σήμερα λογικά θα παραταχθεί με αλλαγές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 5/8 ματς, φιλικά και επίσημα ματς.

*Έρχεται από 6/7 Under 2.5 σε φιλικά και επίσημα ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη 2-0 επί της Λαμίας στις 12 Αυγούστου.

Κάνει πρεμιέρα σήμερα ο Ατρόμητος, καθώς δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα εναντίον του Παναθηναϊκού (αναβλήθηκε). Επιχειρεί νέο ξεκίνημα με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά με τον ίδιο προπονητή, τον Κρις Κόουλμαν. Ήταν απογοητευτικός πέρυσι, δεν του «βγήκαν» οι περισσότερες επιλογές στο ρόστερ, κάποιοι παίκτες έπιασαν το «ταβάνι» τους και μοιραία κινήθηκε στη μετριότητα. Πήρε μόλις εφτά νίκες στην κανονική περίοδο, εννέα συνολικά, δεν κινδύνεψε, αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο, έπαιξε κατά βάση μέτριο ποδόσφαιρο.

Ο κόουτς Κόουλμαν συνεχίζει, η διοίκηση προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ξεχωρίζει η παραμονή του Αγκιμπού Καμαρά και η έλευση των Βέργου, Αντζιέλσκι, Ντιρκς και Τσιντώτα. Αποχώρησαν οι Γιαννιώτης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Κλωναρίδης και Σουάρεθ. Θεωρητικά, είναι μια απ’ τις ομάδες που θα παλέψουν για την εξάδα, οτιδήποτε διαφορετικό θα χαρακτηριστεί αποτυχία.

Πορεύτηκε αήττητος στα τελευταία πέντε φιλικά (3-2-0), στην πρόβα τζενεράλε επικράτησε 2-0 της Λαμίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 2/4 Under 2.5 σε φιλικά και επίσημα.

*Έρχεται από 2/4 G/G σε φιλικά και επίσημα.

Παίζεις στο MUNDOBASKET με διπλό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ