*3η αγωνιστική 

*7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G και Under 2,5 

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Η Ντεν Χάαγκ δεν δέχτηκε γκολ στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Ντεν Μπος.

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Προηγούμενο ματς: Δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Χέλμοντ Σπορ και ηττήθηκε με 1-0. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Μπότος στο 27′.

Σε ένα παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ηττήθηκε με 1-0 από την ουσιαστικότερη και πιο απειλητική Χέλμοντ Σπορ. Η ίδια υπέπεσε σε αρκετά λάθη, πήγε το ματς σε χαμηλό τέμπο αλλά αυτή την φορά δεν της βγήκε, όπως έγινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δείχνει πάντως μια αλλαγή στην αγωνιστική της φιλοσοφία και σε αυτό οφείλεται η παρουσία του τεχνικού Κάζμαρεκ στον πάγκο της, ο οποίος ανέλαβε στα τελειώματα της περσινής χρονιάς και κατάφερε να την συμμαζέψει αμυντικά. Αποχώρησε από τον σύλλογο ο φορ Κόνινχς.

Ντεν Μπος Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Ρόντα με 0-3 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Το σκορ διαμορφώθηκε εξ’ ολοκλήρου στο πρώτο ημίχρονο (11′, 29′, 35′).

Σε ένα παιχνίδι όπου η διαιτησία υπέπεσε σε αρκετά λάθη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα, ηττήθηκε με το βαρύ 0-3 από την Ρόντα εντός έδρας και ουσιαστικά έριξε στον κάλαθο των αχρήστων την καλή εμφάνιση της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ντε Γκράαφτσαπ. Δεν είχε απαντήσεις στην γρήγορη μετάβαση της Ρόντα και δέχτηκε τρία γκολ πολύ νωρίς, χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει. Έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν βρήκε ούτε το γκολ της τιμής.

Το πισωγύρισμα αυτό και η εικόνα της στο ματς με την Ρόντα, φανερώνουν τις αδυναμίες που έχει το ρόστερ αλλά και την δουλειά που πρέπει να κάνει ο τεχνικός Κάλεζιτς με τους παίκτες του. Αποτελεί την μοναδική ομάδα της λίγκας που δεν έχει σκοράρει. Δεν έχει προβλήματα.

Ντεν Χάαγκ Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ