*3η αγωνιστική

*No / Goal στα 10/12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας στην παράταση με 4-3 (3-3 κ.δ.) της Έσεν. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Τζάτα (37′, 54′) και Γκλάτζελ (66′), απάντησαν ισάριθμες φορές οι Μούσελ (42′), Ντουμπούγια (56′) και Μπρούμε (83′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπένες στο 117′.

Προηγήθηκε τρεις φορές, ισοφαρίστηκε ισάριθμες με τελευταία επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′. Το Αμβούργο χρειάστηκε να φτάσει στην παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Έσεν την προηγούμενη βδομάδα, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος φιλοδώρησε με πέντε γκολ (σ.σ. τα δύο στις καθυστερήσεις) της Σάλκε (5-3 εντός), ενώ λίγες μέρες αργότερα έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της στην έδρα της Καρλσρούης (2-2).

Οι “δεινόσαυροι” θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά στη δεύτερη κατηγορία τη Χέρτα. Γνώρισαν την ήττα στις 4/6 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Αμβούργο. “Ανυπομονούμε για την ερχόμενη μάχη, όπως με κάθε μία που δίνουμε”, είπε ο προπονητής Βάλτερ.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Πέτυχε τουλάχιστον από δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΕΡΤΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (5-0) της Ιένα. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρίχτερ (49′, 52′), από ένα οι Ντάρνταϊ (6′), Ταμπάκοβιτς (47′) και Ουρέμοβιτς (59′).

Η Χέρτα έσπασε το ρόδι στη σεζόν την προηγούμενη βδομάδα πανηγυρίζοντας την πρόκριση στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας με εμφατικό τρόπο στην έδρα της Ιένα. Ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας δύο ήττες με το ίδιο σκορ (1-0) από Φορτούνα Ντίσελντορφ (εκτός) και Βέχεν (εντός).

Ο Παλ Νταρντάι έχει αντιμετωπίσει συνολικά επτά φορές ως προπονητής το Αμβούργο πανηγυρίζοντας πέντε νίκες (δύο ήττες). Ήταν στον πάγκο των πρωτευουσιάνων στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση στο “Volksparkstadion” όταν επικράτησαν με 2-1. “Οι δεύτερες μπάλες θα είναι εξαιρετικά σημαντικές, έχουμε πιθανότητες να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα”, υπογράμμισε ο προπονητής Νταρντάι.

ΧΕΡΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΕΡΤΑ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ