* 1η αγωνιστική

* No Goal & Under 2.5 τα 3/4 τελευταία επίσημα μεταξύ παιχνίδια τους.

ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Κόνιασπορ. Ο Γιλμάζ άνοιξε το σκορ για την Ιστανμπούλσπορ, αλλά στο 73’ έμεινε με 10 παίκτες. Στο 80’ καταλογίστηκαν εκατέρωθεν αποβολές, στο 86’ ο Τσικαλέσι ισοφάρισε για την Κόνιασπορ και στο 90+3’ η Ιστανμπούλ έχασε πέναλτι.

Επεισοδιακή η πρεμιέρα της Ιστανμπούλσπορ στο Ικόνιο το περασμένο Σάββατο, όπου έβγαλε τον ίδιο σκληρό χαρακτήρα που την οδήγησε στην οριακή παραμονή της άνοιξης και πήρε αποτέλεσμα ψυχολογίας.

Αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με άψογα εκτελεσμένο transition μετά από κλέψιμο ψηλά για το γρήγορο προβάδισμα. Αυτή ήταν και η μοναδική της τελική στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έβγαλε δίχως ιδιαίτερους κινδύνους για την εστία της. Σε παθητικό ρόλο και στο δεύτερο μέρος, αλλά παίζοντας αποτελεσματική άμυνα και με αριθμητικό μειονέκτημα. Ισοφαρίστηκε με άτυχο τρόπο σε φόρτωμα της περιοχής της, αλλά σε στατική φάση των καθυστερήσεων κέρδισε πέναλτι, το οποίο απέτυχε να αξιοποιήσει ο φορ της που είχε περάσει δευτερόλεπτα νωρίτερα ως αλλαγή.

Τιμωρημένοι για την εντός έδρας πρεμιέρα οι βασικοί αμυντικοί Γιασάρ (αρ. μπακ), Ερντογάν (στόπερ), ενώ ο κόουτς Τεκέ άφησε αρκετούς νεαρούς εκτός ομάδας.

ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 7/8 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Γαλατασαράι.

Ορισμός της ψυχωμένης εμφάνισης αυτή της πρεμιέρας για την ομάδα της Καισάρειας, το περασμένο Σάββατο κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν την πρωταθλήτρια και δικαίως.

Μεγάλος νικητής της αναμέτρησης ο κόουτς Ατάν, ο οποίος με ένα φτωχό, αποδυναμωμένο ρόστερ κατάφερε να περιορίσει την επιθετικότητα της Γαλατασαράι. Παρέταξε μία 11αδα δίχως καθαρόαιμο φορ, με παίκτες εκτός θέσης κι ενέπνευσε τους παίκτες του να παίξουν “λυσσασμένη” άμυνα, με απόλυτη συγκέντρωση ως το τελικό σφύριγμα.

Έτρεξαν πάρα πολύ και σε υψηλές εντάσεις οι παίκτες της Καϊσέρισπορ και αν υπήρχε περισσότερη ποιότητα μεσοεπιθετικά θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στις αρκετές μεταβάσεις που προέκυψαν. Στο 0.92 – 1.26 οι τιμές των xGoals.

Παραμένει εκτός ο βασικός στόπερ Χοσεϊνί, εν αμφιβόλλω η διαθεσιμότητα των Κοτσαμάν (στόπερ), Ουζοντίμα (δεξί μπακ) που αποχώρησαν με ενοχλήσεις στην πρεμιέρα.

Αναμένονται αλλαγές στην 11αδα από τον κόουτς Ατάν, αφού απέναντι στην Γαλατά έκανε αρκετά πειράματα.

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 10/12 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Ιστανμπούλσπορ – Καϊσέρισπορ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ