*24η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σαπόρο – Κιότο 2-1

*Goal / Goal & over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΙΟΤΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από την Τόκιο. Σκόραραν οι Γουατανάμπε (36′) και Χιγκάσι (58′).

Δεύτερη σερί ήττα δίχως να σκοράρει για την Κιότο την προηγούμενη βδομάδα στην έδρα της Τόκιο, αποτέλεσμα που την διατηρεί στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Είχε τουλάχιστον δύο μεγάλες ευκαιρίες, ωστόσο βάσει της εικόνας των γηπεδούχων δεν δικαιούνταν κάτι παραπάνω.

Απογοητεύει επιθετικά η Κιότο που πέτυχε μόλις δύο γκολ σε πέντε αγωνιστικές (1-1-3), την ώρα που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα της συνολικά πέντε φορές. “Τρέχει” μία θετική εντός έδρας παράδοση με τη Σαπόρο: Σε οχτώ μεταξύ τους αναμετρήσεις παραμένει αήττητη με απολογισμό 6-2-0 (σ.σ. κράτησε το μηδέν στις πέντε).

ΚΙΟΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΠΟΡΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με τη Σάγκαν Τόσου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Ασάνο (49′), απάντησε ο Καουαχάρα στο 83′.

Μόλις πέντε βαθμούς πάνω από τη σημερινή αντίπαλό της βρίσκεται η Σαπόρο που αγνοεί τη νίκη σε επτά αγωνιστικές (τρεις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες). Θα πρέπει να γυρίσουμε πάνω από δύο μήνες πίσω για να βρούμε την τελευταία επί της Κασίβα (5-4 εκτός).

Την προηγούμενη βδομάδα έχασε το “τρίποντο” επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ κόντρα στη Σάγκαν Τόσου. Η Σαπόρο πανηγύρισε τρεις νίκες με 2+ γκολ σε τέσσερις αναμετρήσεις με την Κιότο (μία ήττα), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΑΠΟΡΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΙΟΤΟ – ΣΑΠΟΡΟ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ