1η αγωνιστική

*Μετρούν 4/6 παιχνίδια με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Η Γρανάδα δεν έχει υποστεί ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα πρόσφατα 2 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 σε ουδέτερο γήπεδο και αντίπαλο τη Σεβίλλη, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της κι έμειναν στο μηδέν. Στο 66’ ο Ράφα Μιρ σκόραρε για το 0-1 των Σεβιγιάνων και στο 84’ ο Άνχελ Κορέα ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πραγματοποίησε πάνω-κάτω την ίδια πορεία πέρυσι, με εκείνη την αμέσως προηγούμενη χρονιά, καθότι έμεινε στην τρίτη θέση, δίχως να καταφέρει να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο Ντιέγο Σιμεόνε είναι αμετακίνητος στον πάγκο για τους “Κολτσονέρος”. Όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι, πήρε κυρίως παίκτες για την άμυνα, ώστε να κλείσει τρύπες.

Αγόρασε τον δανεικό πέρυσι, Γκριζμάν, πήρε επίσης, τον Χάβι Γκαλάν (Θέλτα), τον Σογιούντσου (Λέστερ), τον Σαντιάγο Μουρίνιο (Ράσινγκ Κλουμπ) και τον Αθπιλικουέτα (Τσέλσι). Αποχώρησαν οι Κούνια, Λόντι, Κοντογκμπιά, Ντόχερτι, Ρεγιλόν.

“Πρέπει να έχουμε έτοιμο το πρώτο πλάνο και το δεύτερο πλάνο, σε περίπτωση που προκύψουν καταστάσεις απρόβλεπτες”, δήλωσε ο προπονητής της Ατλέτι. Πολύ δύσκολο και φέτος να σπάσει το δίπολο “Μπάρτσα-Ρεάλ”, θα είναι σίγουρα στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανότατα στην τρίτη θέση εκ νέου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι τιμωρημένος ο Βίτσελ, από την περσινή περίοδο, εκτός και οι τραυματίες Χιμένες, Ναουέλ Μολίνα, Ρεϊνίλντο Μαντάβα.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

*3/4 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*2/4 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 6/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΡΑΝΑΔΑ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 1-0, από την Αλμερία, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης προετοιμασίας. Στο 44’ ο Λουίς Σουάρες σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι για το 1-0 από το πρώτο ημίχρονο. Στο 73’ αποβλήθηκε ο Γκουμπάου για λογαριασμό της Γρανάδα.

Η Γρανάδα για μια χρονιά έλειψε από τη Λα Λίγκα, προβιβάστηκε κατευθείαν από τη Σεγούντα Ντιβισιόν, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της κατάταξης. Αποτέλεσε ισχυρό “όπλο” στην πορεία της το “Λος Κάρμενες”, ο Πάκο Λόπεθ που ανέλαβε στα μισά, ήταν εκείνος που έφερε σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Ο Ισπανός προπονητής θα ξεκινήσει και τη νέα σεζόν, μαζί με τους νεοφερμένους Βαγέχο, Μαναφά, Γκουμπάου, Βιγιάρ και τον Βάισμαν που αγοράστηκε από τη Βαγιαδολίδ. Παρελθόν αποτέλεσαν οι Κίνι, Χόρχε Μολίνα, Ρουμπέν Ροτσίνα, Καμπάκο. Στόχος της είναι να μην υποβιβαστεί και να διατηρηθεί για χρόνια στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Δε θα είναι εύκολη χρονιά.

“Η Ατλέτικο είναι η ομάδα με την καλύτερη φόρμα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ουσιαστικοί και να μειώσουμε τα λάθη”, δήλωσε ο Πάκο Λόπεθ. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι τραυματίες Θαραγόθα και Ραούλ Τορέντε, με απόφαση προπονητή οι Μποντιζέρ, Αντονίν και ο Βάισμαν.

Γρανάδα Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*3/6 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ