18η αγωνιστική

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με goal/goal μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 3 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Σόγκνταλ – Σταρτ 2-1

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΣΤΑΡΤ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-0, εντός έδρας, επί της Σκάιντ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους. Στο 50’ ο Σάβο σκόραρε για το 1-0, στο 76’ και στο 85’ ο Σαντίκου πέτυχε άλλα δύο τέρματα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σταρτ μπορεί να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο με τη Σκάιντ (3-0) αλλά εν τέλει έφτασε σε μια σχετικά εύκολη νίκη, με πρωταγωνιστή στο φινάλε τον νεοφερμένο Σαντίκου (2 γκολ) από τη Ρόζενμποργκ. Αήττητη για τρεις αγωνιστικές, κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο φινάλε και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Κρίστιανσουντ (1-1) στο αμέσως προηγούμενο.

Είναι σχεδόν οριακά στην εξάδα και θέλει να βγάλει μεγαλύτερη σταθερότητα στο δεύτερο γύρο, για να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο. Όσον αφορά την αποστολή, παραμένουν εκτός και οι Λάνε, Τβάιτα, Σούλτζε.

Σταρτ Στατιστικά

*9/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ

*8/10 παιχνίδια είχαν γκολ εκατέρωθεν

*Δέχεται γκολ σε 5/8 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 1-2 εκτός έδρας, της Σάντνες, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και δεν υπήρξε σκορ. Στο 63’ ο Χόβεν σκόραρε για το 0-1, στο 68’ ο Χάι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 79’ ο Γκρένερ πέτυχε δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η Σόγκνταλ είναι σε ανοδική πορεία, με διαδοχικές πειστικές εμφανίσεις και νίκες. Τελευταία, επικράτησε της Σάντνες (1-2) εκτός έδρας, με όλα τα τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος. Νωρίτερα, πραγματοποίησε μια επιβλητική εμφάνιση στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, πριν τη διακοπή, καθώς συνέτριψε τη Γερβ με 5-1 εντός έδρας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, εξέτισε και είναι εκ νέου στη διάθεσή του προπονητή του ο μέσος Ισαάκ Τβουμ και κατά πάσα πιθανότητα θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα.

Σόγκνταλ Στατιστικά

*5/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ

*5/10 παιχνίδια έληξαν είχαν goal/goal

*Σκοράρει σε 6/9 παιχνίδια εκτός έδρας

Σταρτ – Σόγκνταλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ