* Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική

* Η Λεχ μετράει τρεις σερί νίκες επί της Γιαγκελόνια

* Over 2.5 τα 5/7 μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-1) επί της LKS Λοτζ. Ο Ίσακ σκόραρε δις (18’, 44’) για τη Λεχ, ο Γιούριτς μείωσε για τους φιλοξενούμενους και ο Βέλντε (81’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

4η διαδοχική εντός έδρας νίκη μέσα σε έναν μήνα πέτυχε το Σάββατο η Λεχ και ξεπέρασε στη βαθμολογία τις Ρακόβ και Λέγκια, με τις οποίες αναμένεται να πάει ως το τέλος την κούρσα τίτλου. Σκόραρε 13 φορές σε αυτές τις νίκες, αλλά ενδιάμεσα συνετρίβη στο Σζέτσιν από την Πογκόν (5-0).

Έχει επιστρέψει δυνατά από τη λοίμωξη που τον ταλαιπώρησε για καιρό ο αρχηγός Ίσακ, ήταν πρωταγωνιστής στο 4-1 πριν τη διακοπή με την νεοφώτιστη Πούζτσα, το Σάββατο έκανε τη διαφορά απέναντι σε έτερη νεοφερμένη στην κατηγορία. Μετά τα δύο ποιοτικά του τελειώματα στο πρώτο μέρος, έχασε ευκαιρία για χατ-τρικ στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν απειλήθηκε μετά τη μείωση του σκορ η Λεχ, έκλεισε πειστικά το παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά νέα δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, εκτός παραμένει από το ξεκίνημα της σεζόν ο Γκολιζάντε (μέσος), τιμωρημένος λόγω αναβολικών είναι ο Σάλαμον (στόπερ), ενώ ο Χότιτς (εξτρέμ) τρέχει να προλάβει.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Ζαγκλέμπιε. Σκόρερ ο Σκρζίπτζακ (28’), ο Πουλούλου με πέναλτι (44’) και ο Βντόβικ (66’).

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία η Γιαγκελόνια, την Παρασκευή διεύρυνε το αήττητο σερί (5-1-0), ανεξαρτήτως διοργάνωσης, πέτυχε 3η διαδοχική νίκη στην Ekstraklasa, της οποίας την κορυφή μπορεί να πιάσει σήμερα με ένα θετικό αποτέλεσμα στο Πόζναν.

Τρομακτική στο Μπιάλιστοκ από το ξεκίνημα της σεζόν, απέναντι στην σοβαρή Ζαγκλέμπιε έκανε το 7/7 με συνολικό σκορ 20-5 σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Εντυπωσιακός ο επιθετικός ρυθμός της και μετά τη διακοπή, δικαιότατο το τελικό σκορ (3.03 – 0.40 xGoals). Προηγήθηκε με κεφαλιά του στόπερ της σε κόρνερ, αφού είχε προειδοποιήσει δις σε ροή αγώνα. Είχε και δοκάρι πριν το VARίσιο πέναλτι λίγο πριν την ανάπαυλα. Συνέχισε να μονοπωλεί τις ευκαιρίες πριν και μετά το απευθείας κόρνερ για το 3-0.

Καλές οι πιθανότητες να επιστρέψουν στην δράση σήμερα οι Μάτισικ (στόπερ), Ιμάθ (επιτελικός) που δεν αγωνίστηκαν την Παρασκευή.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 7/9 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Λεχ Πόζναν – Γιαγκελόνια στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ