4η αγωνιστική

*Τοπικό ντέρμπι.

*Over 3.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Νόρντζελαντ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 37ο λεπτό με τον Βαλίς, για να δεχθεί στην πορεία την ανατροπή (52′, 74′, 80′).

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Μπρόντμπι, μετά και από εκείνη κόντρα στην Οντένσε (1-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γέσπερ Σόρενσεν φιλοξενήθηκε από τη Νόρντζελαντ, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-1. Ξεκίνησε ιδανικά το ματς και έχοντας το έλεγχο κατάφερε να πάρει προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα. Αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έκαναν την ανατροπή, με την ίδια να έχει αρκετά θέματα στα μετόπισθεν.

Παραμένει έτσι τους τρεις βαθμούς, τους οποίους και πανηγύρισε στην πρεμιέρα, μετά και το διπλό 1-2 επί της Σίλκεμποργκ. Ψάχνει λύσεις στο πρόβλημα ο κόουτς Σόρενσεν.

Μπρόντμπι Στατιστικά

*Goal/Goal τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΓΚΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-1 επί της Μίντιλαντ, για το πρωτάθλημα. Αγωνιζόμενη με παίκτη περισσότερο από το έκτο λεπτό, κατάφερε να πάρει προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων με τους Γκιτκιάερ (πεν. 17′), Φίνσον (29′), Σόρενσεν (αυτ. 58′) και Τσουκουάνι (82′). Δέχθηκε απλά τη μείωση στις καθυστερήσεις.

Επιτέλους νίκη για τη Λίνγκμπι στο φετινό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Φρέιρ Αλεξάντερσον υποδέχθηκε τη Μίντιλαντ, την οποία και συνέτριψε με το εντυπωσιακό 4-1. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από πολύ νωρίς και ούσα ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο βρήκε τέσσερις φορές δίχτυα. Κατέβασε ταχύτητα στα τελευταία λεπτά και δέχθηκε τη μείωση για το τελικό αποτέλεσμα.

Είχαν προηγηθεί η ήττα της πρεμιέρας 1-2 από την Κοπεγχάγη και εν συνεχεία η ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Βίμποργκ. Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή της σήμερα.

Λίνγκμπι Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μπρόντμπι – Λίνγκμπι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ