18η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 6 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Στρόμσγκοντσετ – Σάρπσμποργκ 5-2

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 5-1 εκτός έδρας, από τη Σάντεφιορντ, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 1’ ο Τορπ σκόραρε για το 0-1, όμως στο 32’ ο Νίλσον και στο 45+2’ ο Νιενετούε έκαναν την ανατροπή για τους γηπεδούχους. Στο 74’ ο Αλ Σαέντ το 3-1, στο 90’ και πάλι ο Νίλσον ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 90’ ο Τόγε πέτυχε γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σάρπσμποργκ είναι δεδομένο πια ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, υπέστη ακόμα μια συντριβή εκτός έδρας, αυτή τη φορά από τη Σάντεφιορντ (5-1). Ίδιο αποτέλεσμα και στην έδρα της Μόλντε πριν από τρεις αγωνιστικές, πέντε γκολ δέχτηκε επίσης από τη Στρόμσγκοντσετ στο Ντράμεν για τον πρώτο γύρο και τρία από τη ΧαμΚαμ εντός έδρας.

19 γκολ παθητικό σε πέντε αγώνες, είναι κάκιστη επίδοση. “Δεδομένα θα γίνουν ορισμένες αλλαγές στην ομάδα”, δήλωσε ο βοηθός του Μπίλμπορν, Μπιόρκλουντ. Νέα προσθήκη ο Νίκλας Σάντμπεργκ από τη Βίκινγκ. Είναι αμφίβολος ο μέσος Σόλτβεντ, εκτός ο μπακ Τόμασεν, ο μέσος Κρίστιανσεν και ο φορ Καμαρά.

Σάρπσμποργκ Στατιστικά

*9/10 παιχνίδια τελευταία είχαν goal/goal

*7/10 αναμετρήσεις είχαν over 3.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 7/8 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 1-3 εντός έδρας, από τη Βαλερένγκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 8’ ο Μπράουτ Μπρούνες σκόραρε για το 1-0, όμως στο 45+2’ ο Χόκανς ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 50’ ο Οφκίρ έκανε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους και στο 77’ ο Γιάτα σκόραρε τρίτο τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Στρόμσγκοντσετ δεν είναι στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση, καθώς προέρχεται από διαδοχικές ήττες και μάλιστα δίχως να πετύχει πολλά γκολ. Συγκεκριμένα, έχασε και από τη Βαλερένγκα (1-3) εντός έδρας, η οποία ήταν η τέταρτη διαδοχική αποτυχία.

Επίσης, το τέρμα που σημείωσε, ήταν το μοναδικό σε αυτό το διάστημα ηττών. Εκτός δράσης και ο μέσος Έκελαντ λόγω τραυματισμού. Αμφίβολοι Βίλσβικ, Ένερσεν, Μποαχένε. Πρώτη συμμετοχή για την Ούλαντ-Άντερσεν ο οποίος επέστρεψε στη “Γκούντσετ” από τη Μόλντε.

Στρόμσγκοντσετ Στατιστικά

*6/10 ματς τελευταία έληξαν με No Goal

*7/10 παιχνίδια είχαν under 2.5 τέρματα

*Σκοράρει σε 6/9 παιχνίδια εκτός έδρας

Σάρπσμποργκ – Στρόμσγκοντσετ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ